آغاز هدایت تحصیلی دانش‌آموزان پایه نهم بصورت غیر حضوری همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : جمعه ، 31 فروردين 1403

Today : Fri, April 19, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  110156 تاریخ انتشار:  1399-04-23 - 14:42 تعداد بازدید:  243
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

آغاز هدایت تحصیلی دانش‌آموزان پایه نهم بصورت غیر حضوری

اخبار

هدایت تحصیلی دانش‌آموزان پایه نهم همدان به منظور پیشگیری از شیوع ویروس کرونا از امروز 23 تیرماه به صورت غیر حضوری آغاز شد.

مدیرکل آموزش و پرورش همدان گفت: هدایت تحصیلی بیش از ۲۱ هزار دانش‌آموز پایه نهم برای سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ به صورت غیرحضوری و الکترونیکی در حال انجام است.

به گزارش ایرنا، محمد پورداود اظهار داشت: هدایت تحصیلی فرآیندی است که از پایه هفتم دوره اول متوسطه آغاز می‌شود و در پایه نهم به نتیجه می‌رسد، این فرایند با راهبری کمیته هدایت تحصیلی اداره کل، مناطق و دبیرستان‌های دوره اول اجرا می‌شود.  

پورداود با اشاره به انجام هدایت تحصیلی پس از اعلام نتایج امتحانات خرداد، عنوان کرد: ۶۵ درصد این روند مربوط به بررسی‌های مشاوره‌ای شامل نظرهای دبیران دروس (۱۰ امتیاز)، دانش‌آموزان (۱۰ امتیاز)، والدین (پنج امتیاز)، نتایج آزمون‌های مشاوره‌ای توانایی و رغبت(هر کدام ۱۵ امتیاز) و نظر مشاور(۱۰امتیاز) است که آزمون‌ها در طول سال تحصیلی و پیش از کرونا به صورت مجازی برگزار و نتایج آنها و نظرات مربوطه در سامانه همگام ثبت شده است.

 وی افزود: ۳۵درصد امتیاز هدایت تحصیلی مربوط به عملکرد تحصیلی دانش‌آموزان شامل کسب حدنصاب نمرات دروس تخصصی پایانی خرداد، کسب حداقل میانگین دروس تخصصی در پایه‌های هفتم و هشتم با ضریب یک و پایه نهم با ضریب سه و تمامی نمره‌های دوره اول متوسطه با ضرایب اختصاصی شاخه‌ها و رشته‌های تحصیلی براساس نمره‌های پایانی نوبت دوم خرداد است.  

مدیرکل آموزش و پرورش  همدان بیان کرد: به منظور پیشگیری از شیوع ویروس کرونا، امسال فرم هدایت تحصیلی به صورت غیرحضوری ارائه شد و دانش آموزان پایه نهم برای دریافت فرم ۶ و هفت هدایت تحصیلی لازم است از امروز به سامانه همگام به نشانی www.hamgam.medu.ir مراجعه کنند.  

وی ادامه داد: تمامی این اطلاعات در سامانه همگام بارگذاری شده و دانش‌آموزان می‌توانند بدون حضور در مدرسه و با مراجعه به این سامانه فرم‌های شماره ۶ نمون برگ هدایت تحصیلی و شماره هفت نمون برگ سوابق و اولویت ثبت‌نام در رشته تحصیلی، مدرسه و ظرفیت منطقه را دریافت کنند؛ همچنین اطلاعات از طریق همین سامانه به مدرسه مقصد منتقل می‌شود.  

پورداود با اشاره به اهمیت فرم ۶ هدایت تحصیلی عنوان کرد: این فرم به صورت توصیه‌نامه، جمع‌بندی و تحلیلی از وضعیت مشاوره‌ای و عملکرد تحصیلی دانش‌آموز است که او می‌تواند با آگاهی از این عملکرد در فرم هفت اولویت‌های انتخاب شده را مشاهده کند.

 وی اظهارداشت: امسال در شاخه نظری برای رشته‌های ریاضی فیزیک، علوم و معارف اسلامی و شاخه کاردانش (رشته‌های زمینه صنعت، خدمات، کشاورزی و هنر) اولویت «الف» درنظر گرفته شده و دانش‌آموزان بر اساس فرم هفت اگر حدنصاب نمره را برای ورود به رشته موردنظر کسب کرده باشند، می‌توانند بدون محدودیت و اعمال ظرفیت منطقه در این رشته‌ها تحصیل کنند.

 مدیرکل آموزش و پرورش همدان گفت: برای شاخه فنی و حرفه‌ای (رشته‌های زمینه صنعت، خدمات، کشاورزی و هنر) و در شاخه نظری برای رشته‌های علوم تجربی و ادبیات و علوم انسانی اولویت «الف» و «ب» درنظر گرفته شده است به این معنا که دانش‌آموزان علاوه بر کسب حدنصاب نمره هر رشته براساس رتبه و ظرفیت منطقه به این دو گروه تقسیم می‌شوند.  

وی افزود: براین اساس دانش‌آموزانی که حدنصاب نمره کتبی این رشته‌ها یا زمینه‌ها را کسب کردند باید منتظر بمانند ابتدا دانش‌آموزان با اولویت «الف» ثبت‌نام کنند و اگر ظرفیت خالی باقی ماند، دانش‌آموزان اولویت «ب» نیز ثبت‌نام کنند.

 پورداود بیان کرد: اگر در فرم هفت دانش‌آموزی برای رشته تحصیلی هاشورزده شده باشد به این معناست که عملکرد و سوابق تحصیلی او به گونه‌ای نبوده که بتواند در آن رشته تحصیل کند، این دانش‌آموز می‌تواند با توجه به فرم ۶ (بررسی‌های مشاوره‌ای) بهترین انتخاب را در رشته و زمینه‌ای که امتیاز کسب کرده متناسب با اولویت «الف» یا «ب» انتخاب کند یا به او فرصت داده می‌شود در آزمون تعیین رشته مجدد در شهریورماه شرکت کند و اگر از لحاظ علمی شایستگی‌های لازم را کسب کرد و در صورت خالی بودن ظرفیت در آن رشته تحصیل کند.

 وی عنوان کرد: به منظور اجرای سند تحول بنیادین و گرایش آینده شغلی کشور به حوزه‌های مهارتی و آموختن بهتر و دقیق‌تر این مهارت‌ها در هنرستان‌ها، همچون سال‌های گذشته تلاش می‌کنیم که دانش‌آموزان به سمت رشته‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش بروند.

 مدیرکل آموزش و پرورش همدان گفت: تا پایان برنامه ششم توسعه، ۵۰ درصد دانش‌آموزان باید در زمینه مهارتی و عملی یعنی شاخه‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش، هدایت شوند که این موضوع در همدان بیش از ۴۰ درصد محقق شده است و تلاش می‌کنیم با برنامه‌ریزی، تجهیز هنرستان‌ها و تکمیل ظرفیت آنها به این هدف دست پیدا کنیم.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com