مجوز ایجاد پایگاه پشتیبانی منطقهای هلالاحمر در همدان دریافت شد و در صورتیکه مشکل تأمین زمین حل شود، پروژه ایجاد پایگاه آغاز میشود.
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر استان با بیان اینکه تحولات خوبی در تأمین تجهيزات و ایجاد پایگاههای ثابت در جمعیت هلالاحمر استان رقم خورده است، اظهار کرد: ۹۰۰ دستگاه امدادی ویژه در سطح کشور خریداری شده است که سهم استان همدان بزودی دریافت میشود.
علی سنجربگی با اشاره به اینکه تا ابتدای سال ۱۴۰۲، در استان ۱۴ پایگاه ثابت جادهای ایجاد شده بود که با پیگیریهای انجام شده 4 پایگاه ثابت جادهای معادل ۳۰ درصد به تعداد پایگاهها افزوده شده است، گفت: اگرچه کماکان با توجه به افزایش تردد و گستردگی سفرها نیازمند افزایش تعداد پایگاههای جادهای در نقاط حادثهخیز هستیم.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: سال گذشته جمعیت هلالاحمر استان در حوزه ارائه خدمات امدادی ۷۸۶ عملیات امداد ونجات توسط ۹۸۸ تیم امدادی، جوانان و داوطلبان امداد و نجات انجام داده است.
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر استان با تأکید بر اینکه از این میزان خدمات، ۸ هزار و ۹۴۹ نفر بهرهمند شدهاند، یادآور شد: در بخش امور جوانان در ارائه خدمات داوطلبانه و بشردوستانه نیز ۲هزار و ۴۳ برنامه و پروژه برای جوانان برنامهریزی و ۱۳۷هزار نفر جوان و نونهال از این برنامهها بهره بردند.
83 هزار نفر خدمت بهداشتی و درمانی دریافت کردند
به گزارش فارس، وی با اشاره به حوزه بهداشت وتوانبخشی افزود: ۸۳ هزار و ۸۵۶ نفر از خدمات درمانی و بهداشتی جمعیت هلالاحمر استان در سال گذشته بهرهمند شدند.
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر استان با بیان اینکه در بخش خدمات اجتماعی و حمایتی و کمکهای مومنانه نیز ۹۵۶ برنامه داوطلبانه در سال گذشته انجام شده است، تصریح کرد: ۱۳۴ هزار نفر از این خدمات بهره بردند بهطوری که ارزش ریالی این برنامهها در قالب کمکهای مؤمنانه، کاروان سلامت و بستههای معیشتی ۵۷۳ میلیارد ریال برآورد شده است.
وی در ادامه به بخش آموزش و پژوهش گریزی زد و گفت: 2هزار و ۴۸ دوره آموزشی چهرهبهچهره در سال ۱۴۰۲ در استان تشکیل شده است بهنحوی که ۱۰۷هزار و ۵۰۰ نفر در این دورههای آموزشی شرکت کردند.
سنجربگی با تأکید بر اینکه یکهزار و ۲۷۹ محتوای آموزشی در فضای مجازی توسط حوزه آموزشوپژوهش استان تولید شده است، اضافه کرد: ۳۲۶ هزار نفر از این محتوای آموزشی استفاده کردند.
جذب ۱۳۰ امدادگر در یکسال
وی اظهار کرد: در سال گذشته، ۱۳۰ نفر از امدادگران و داوطلبانی که با جمعیت کار میکردند جذب شدند، به تعبیری حدود ۷۰ درصد ظرفیت موجود نیروی انسانی به جمعیت هلالاحمر استان افزوده شده است.
سنجربگی در بخش دیگر از سخنانش یکی از رسالتهای اصلی جمعیت هلالاحمر را امداد و نجات حوادث دانست و گفت: امدادرسانی در حوادث اعم از حوادث غیرمترقبه و دستساز بشر، در اولویت اقدامات جمعیت است به طوریکه آمادگی در این زمینه از ضروریات کار هلالاحمر محسوب میشود.
وی با بیان اینکه آموزش و آگاهیرسانی در این حوزه اهمیت بسیاری دارد گفت: از سوی دیگر انجام مانورهای امدادی و مقابله و تأمین اقلام و ذخیرهسازی مایحتاج ضروری آسیبدیدگان در حوادث و سوانح نیز از اُهم اقدامات جمعیت بهشمار میرود.
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر استان با اشاره به اينکه این مهم بهروزرسانی تجهیزات و امکانات را میطلبد و این بخش نیازمند منابع اعتباری چشمگیر است تصریح کرد: استان همدان بهتازگی از تجهیزات خوبی از جمله خودروهای امداد ونجات و تجهیزات امدادی بهرهمند شده است.
ایجاد پایگاه پشتیبانی در راستای خدمترسانی، دغدغه جمعیت همدان
وی همچنین خاطرنشان کرد: ایجاد پایگاه پشتیبانی منطقهای در راستای خدمترسانی با توجه به موقعیت استراتژیک و خاص همدان که در مسیر کریدور قرار دارد از دغدغههای مهم جمعیت به شمار میرود.
سنجربگی در ادامه يادآور شد: استان با ۹ مرکز استانی در اطراف، کمتر از 3 ساعت از نظر زمینی فاصله دارد و در این بازه زمانی میتوان امدادرسانی کرد، همچنین استان همدان صاحب فرودگاه، 2 خط ریلی و آزادراه است که تمام این نکات مزیت برای ایجاد یک پایگاه پشتیبانی منطقهای است.
وی با بیان اینکه علیرغم پیگیریهای مستمر با توجه به کمبود زمین در همدان این مهم تاکنون محقق نشده است، گفت: ایجاد این مرکز نیازمند شرایط ویژه است و یکی از مهمترین شرایط نزدیکی به زیرساختهای شهری است از همین رو با توجه به چالش مهم محدودیت زمین در همدان این مهم رخ نداده است که البته تحقق آن در حال پیگیری است.
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر استان همدان با تأکید بر اینکه در وهله بعدی دغدغه هلالاحمر توجه مردم به مسائل آموزشی و مهارتهای لازم در مقابله با حوادث، سوانح و بلایای طبیعی است متذکر شد: در این حوزه دست یاری به سوی رسانهها دراز میکنیم زیرا این موضوع اولویت چندم مردم محسوب میشود در حالیکه در صورت بروز حوادث اتفاقات دردناکی بهدنبال دارد.