انفجارظرفیت بیمارستان‌ها همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : شنبه ، 1 ارديبهشت 1403

Today : Sat, April 20, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  117096 تاریخ انتشار:  1400-02-01 - 08:37 تعداد بازدید:  292
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

نتیجه رها کردن مدیریت کرونا
انفجارظرفیت بیمارستان‌ها

اخبار

■ آخرین آمار استان: 14 فوت و 676 بیمار جدید در یک روز

وضعیت فعلی بیماری در استان بحرانی است و با اعلام پر بودن تخت‌های بیمارستانی به دلیل مراجعات بالای بیماران، پذیرش بیماران نیز تا چند روز آینده با چالش مواجه خواهد شد و متاسفانه مرگ‌ومیرها هم براساس پیش‌بینی‌های قبلی در حال افزایش است.
بر همین اساس مراکز مراقبت‌های حاد تنفسی و مراکز سرپایی درمان کرونا در مجتمع‌های بیمارستانی ایجاد شده است و بنا بر آخرین اطلاعات علوم پزشکی همدان یکماهه اسفند سال گذشته آمار متوفیان به ۲۰ نفر و مبتلایان سرپایی و بستری مثبت به ۹۰۰ نفر رسیده بود این در حالیست که تنها در روز۲۵ فروردین امسال شاهد جان باختن ۲۱ نفر و ۹۰۳ بستری مثبت و سرپایی بودیم و این آمار تا سی ام این ماه روند بالایی داشته است.
به همین علت معاون سیاسی استاندار همدان در جلسه استانی مقابله با کرونا که روز گذشته با اعضای این ستاد تشکیل شده بود از لزوم شدت یافتن برخوردهای انتظامی با متخلفان خبر داد و گفت: عوامل نیروی انتظامی استان با کمک نیروی مقاومت بسیج محدودیت تردد بین شهری و ممنوعیت تردد شبانه خودروها را با قوت اعمال کند.
مصطفی آزادبخت افزود: نباید شاهد عادی انگاری شرایط از سوی مردم، افزایش تردد شبانه خودروها و ترددهای بین شهری باشیم در حالیکه در مصوبات ستاد ملی کرونا بر ممنوعیت تردد به شهرهای قرمز تاکید و محدودیت تردد از ساعت ۲۲ تا سه بامداد نیز در نظر گرفته شده است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان افزود: با وجود قرار داشتن در شرایط قرمز و ضرورت اعمال ممنوعیت تردد اما همدان طبق اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از نظر فراوانی تردد رتبه پنجم کشور را داشته است که این وضعیت شایسته استان همدان نیست.
آزادبخت با تاکید بر اینکه خروجی این جلسات باید به کاهش آمار ورودی به بیمارستان ها ختم شود اضافه کرد: گزارش هایی مبنی بر برگزاری مراسم عروسی و عزا به دست رسیده است در حالیکه برگزاری هر گونه تجمع طبق مصوبه ستاد ملی کرونا ممنوع است و باید این مراسم ها را به صفر رسانده همچنین با متخلفان برخورد قانونی صورت گیرد.
وی اظهار داشت: هرگونه تجمع به هر عنوانی ممنوع بوده و برای مراسم های مذهبی از جمله شب های احیا نیز ستاد ملی مقابله با ویروس کرونا تصمیم به برگزاری مراسم در فضای باز به مدت ۲ ساعت گرفته است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان گفت: مصوبه ستاد ملی کرونا حُکم قانون را دارد بنابراین همه مکلف به اجرای آن بوده و کسی نمی تواند مصوبه ای بر خلاف آن وضع کند.
آزادبخت افزود: محدودیت و ممنوعیت هایی برای سازمانها در نظر گرفته شده که مجدد باید این موارد به مدیران این دستگاه ابلاغ شود چرا که مدیران مسئول مستقیم اجرای این مصوبات در مجموعه محل فعالیت بوده و فرمانداران هم به عنوان نماینده عالی دولت در شهرستان ها بر چگونگی اجرای این مصوبات نظارت دارند.
وی رعایت دورکاری و حضور یک سوم کارکنان در ادارات، تشدید بازرسی از اصناف و برخورد با واحدهای متخلف، جلوگیری از برگزاری هر گونه مراسم با همکاری ناجا و بسیج، فعال شدن روابط عمومی ادارات و اطلاع رسانی درباره ویروس کرونا همچنین اعلام وضعیت کنونی شهر از طریق بلندگوهای و خودروهای آتش نشانی با گشت زنی در نقاط مختلف شهر را خواستار شد.

 اجرای دورکاری کارکنان دولت برای پیشگیری از کرونا الزامی است
سخنگوی ستاد کرونا استان همدان گفت: اجرای طرح دورکاری کارکنان دولت از سوی مدیران به منظور پیشگیری از شیوع ویروس کرونا الزامی است و مدیران همه دستگاه ها ملزم به رعایت این مصوبات هستند.
مهرداد نادری فر اظهار داشت: بر اساس طرح جامع مدیریت هوشمند و طبق رنگ بندی باید در مناطق دارای شرایط قرمز کرونایی حداکثر یک سوم کارکنان دستگاه های ارایه دهنده خدمات ضروری و مرتبط با ماموریت های اساسی در محل کار حضور یابند.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری همدان اضافه کرد: همچنین حضور حداکثر ۵۰ درصد کارکنان سایر دستگاه ها از جمله نهادهای خدمات رسان در طرح جامع مدیریت هوشمند پیش بینی شده است و مابقی کارکنان باید به صورت غیرحضوری و دورکاری فعالیت خود را انجام دهند.
سخنگوی ستاد کرونا استان همدان اظهار داشت: آموزش و پرورش نیز از قاعده دورکاری مستثنی نیست و نباید با توجه به آموزش غیرحضوری دانش آموزان شاهد حضور شمار زیادی از معاونت ها، کادر اداری و خدماتی در مدارس باشیم.
نادری فر گفت: برخی از فرمانداران از  بسته بودن صنوف در خیابان های اصلی اما باز بودن مشاغل گروه ۲، سه و چهار در حاشیه شهرها و خیابان های فرعی و کوچه ها خبر دادند که باید اصناف در این زمینه با تشدید بازرسی ها از فعالیت صنوف به غیر از آنهایی که در گروه یک هستند جلوگیری کند.
وی تاکید کرد: هر گونه تصمیم نهادها باید در چارچوب مصوبات ستاد ملی کرونا و قرارگاه عملیاتی ستاد ملی کرونا باشد در غیراینصورت سبب بروز دوگانگی شده همچنین اجرای آن خلاف مقررات و قانون است.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری همدان بیان کرد: با وجود تعطیلی مراکز آموزش عالی شاهد دایر بودن برخی از خوابگاه های دانشجویی و حضور دانشجویان در این خوابگاه ها هستیم که باید این موضوع نیز از سوی متولیان پیگیری و تدبیر لازم اتخاذ شود.
نادری فر اضافه کرد: در حال حاضر با وجود قرمز شدن وضعیت استان همدان همچنان شاهد شلوغی مطب پزشکان، داروخانه ها، آزمایشگاه ها و رادیولوژی ها بوده که امید می رود با راه اندازی سیستم نوبت دهی اینترنتی از بار جمعیت حاضر در این اماکن کاسته شود.

 ظرفیت تخت‌های آی.سی.یو و بیمارستانی همدان تکمیل است
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان گفت: شدت موج چهارم کرونا و افزایش شمار مبتلایان به این ویروس سبب شده که هم اینک حتی یک تخت خالی در بخش «آی.سی.یو» و بیمارستانی در این استان نداشته باشیم.
رشید حیدری مقدم بیان کرد: موج چهارم شیوع کرونا بسیار سهمگین بوده و تمامی کشورهای جهان را در برگرفته است در این راستا کشورمان نیز متاثر بوده و استان همدان هم به علت افزایش شمار مبتلایان با مشکلاتی مواجه است.
وی اضافه کرد: یکی از مشکلات کنونی دانشگاه علوم پزشکی تامین اکسیژن ساز بوده و پیش از این بیمارستان های همدان به ۱۳ دستگاه اکسیژن ساز مجهز بودند که به تازگی سه دستگاه جدید خریداری شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان افزود: در عین حال ۲۵۰ کپسول اکسیژن تهیه شده و یک هزار کپسول نیز به ظرفیت ۴۰ هزار لیتر پیش خرید شده است چرا که زندگی همه بیماران بستری در بیمارستان های همدان به اکسیژن وابسته است.
وی با بیان اینکه تا روز گذشته یک هزار و ۵۵۴ بیمار کرونایی در بیمارستان های این استان بستری بودند ادامه داد: درصدد افزودن ۳۵۰ تخت بیمارستانی هستیم تا بتوانیم به نیاز بیماران پاسخ بگوییم
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان اظهار داشت: به منظور کنترل آمار ورودی به بیمارستان ها مراکز ۱۶ ساعته از ۲۷ به ۴۲ مرکز و ساعت کار ۲۰۰ مرکز جامع سلامت از ۱۴ به ۱۶ ساعت افزایش یافت.
حیدری مقدم اضافه کرد: همچنین کمیته ترخیص در همه بیمارستان ها راه اندازی شد تا این تیم بیمارانی که وضعیت مناسب ترین دارند را به منظور خالی شدن تخت و جایگزین شدن بیماران بدحال، ترخیص کند همچنین داروی بیمارستانی مورد نیاز در کلینیک ها در اختیار بیماران سرپایی قرار می گیرد.
وی با بیان اینکه هنوز به پیک بیماری در همدان نرسیده ایم گفت: برای مهار این ویروس همچنان نیازمند تشدد محدودیت تردد شبانه، جلوگیری از ورود خودروهای غیربومی به استان و همکاری اصناف در بستن مغازه ها هستیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان اظهار داشت: برای کاهش ورودی بیمارستان‌ها نیازمند اقدام عاجل بوده و از برگزاری مراسم عروسی زیر زمینی جلوگیری کرد در حالیکه در یک منطقه کوچک شاهد برگزاری هشت عروسی در یک شب بودیم.
حیدری مقدم عامل ابتلای ۶۲ درصد بیماران را دورهمی دانست و افزود: مجموع بیماران بستری در نوروز امسال ۲۰۰ نفر بود که هفت تن در بیمارستان سینا و یک نفر در اورژانس بود اما هم اینک به علت رعایت نکردن پروتکل های بهداشتی به یک هزار و ۵۵۴ نفر رسیده است.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com