1403-01-201403-01-30bool(false) صدور سند مالکیت برای بیش از 800هزار هکتار اراضی ملی استان همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : پنجشنبه ، 30 فروردين 1403

Today : Thu, April 18, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  109109 تاریخ انتشار:  1399-03-18 - 13:15 تعداد بازدید:  198
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

صدور سند مالکیت برای بیش از 800هزار هکتار اراضی ملی استان

اخبار

۸۲۲ هزار از ۹۰۵ هزار هکتار عرصه‌های طبیعی و اراضی ملی این استان دارای سند مالکیت شدند.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری همدان با اعلام این خبر گفت: اجرای طرح کاداستر اراضی ملی از مهمترین برنامه‌های این اداره کل است و تاکنون برای ۴۹ هزار هکتار از اراضی ملی سند تک برگی صادر شده است.

به گزارش ایرنا، اسفندیار خزائی کاداستر اراضی ملی را یکی از زیرساخت‌های تولید دانست و افزود: باید نسبت به دریافت سند تک برگی برای اراضی ملی این استان در قالب طرح کاداستر بیش از گذشته تلاش و اقدام کرد.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری همدان در ادامه بیان کرد: با دستور  رییس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور طرح «۹ در ۹۹» در راستای جهش تولید پیش‌بینی و به استانها ابلاغ شده است.

خزائی توضیح داد: کار منابع طبیعی زیرساختی و پشتوانه تولید و بخش کشاورزی است و به منظور عینیت بخشیدن به جهش تولید در سالجاری ۹ برنامه راهبردی در قالب طرح «۹ در سال ۹۹» را امسال در دستور کار قرار داده است.

وی اجرای کاداستر و تعیین تکلیف مدیریت پارک‌های جنگلی را از جمله این طرح دانست و افزود: همدان دارای هشت پارک جنگلی است که هم اینک مدیریت سه پارک در شهرستان همدان و یک مورد آن در نهاوند به شهرداری ها محول شده و مابقی امسال واگذار می شود.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری همدان اضافه کرد: تاکنون در ۱۲ منقطه این استان ذخیره گاه جنگلی شناسایی ‌شده است که ۹مورد آن دارای طرح تعیین حدود و سه مورد بدون این طرح است که تا پایان سال تعیین حدود صورت می گیرد.

خزائی با بیان اینکه در راستای ارتقا پوشش حفاظتی یا بلوک‌بندی، مناطق به سه بخش بحرانی، نیمه بحرانی وکم خطر تقسیم‌بندی شدند گفت: سه موضوع حریق، تخریب و تصرف اراضی ملی برای این مناطق در نظر گرفته ‌شده تا با انجام پهنه‌بندی و تحویل هر پهنه به مأموران یگان حفاظتی بتوان در این مهم موفق عمل کرد.

وی یادآوری کرد: مدیریت و بهره‌برداری از مراتع در سال‌های قبل با عنوان پروانه چرا یا مرتع‌داری صورت می گرفت اما هم اینک اضافه شدن توسعه و کشت گیاهان دارویی به تمام طرح‌های مرتع‌داری در دستور کار است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری همدان توضیح داد: چنانچه مرتع ظرفیت کشت نوع خاص گیاهان دارویی را داشته باشد به طور حتم نسبت به تصویب مصوبه‌ای برای کشت آن محصول اقدام شده و در این راستا سال ۹۷ و ۹۸ حدود  ۱۵۰ هکتار کشت آویشن و ۲۰۴هکتار کاشت باریجه در استان صورت گرفت.

خزائی، توسعه و زراعت چوب و ساماندهی بهره‌برداری محصولات فرعی را از دیگر طرح «۹ در ۹۹» دانست و گفت: توسعه و تقویت صندوق‌های منابع طبیعی نیز در دستور کار است که طبق آن ۴۹ درصد سهم دولت و مابقی سهم شرکت‌های وابسته به منابع طبیعی است که ۹ تعاونی فراگیر منابع طبیعی در همدان فعال هستند.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری همدان با بیان اینکه برای توسعه دولت الکترونیک برنامه های ویژه ای پیش بینی شده اضافه کرد: برای دریافت ۳۴خدمت منابع طبیعی، مردم به اداره های منابع طبیعی مراجعه می کردند که هم اینک دریافت این خدمات از طریق دفاتر پیشخوان دولت امکان پذیر است.

خزائی اظهار داشت: دریافت حقوق دولتی و تقویت منابع اعتباری از دیگر برنامه های محوری منابع طبیعی در سالجاری است که تلاش می‌شود تا ۱۰۰ درصد منابع اعتباری را جذب و با سقف مصوب طرح‌ها را به پایان برسانیم.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com