سمن‌ها محل شکوفایی نبوغ جوانان همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : جمعه ، 31 فروردين 1403

Today : Thu, April 18, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  97659 تاریخ انتشار:  1398-05-24 - 08:58 تعداد بازدید:  172
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

400 سازمان مردم نهاد در همدان فعال است
سمن‌ها محل شکوفایی نبوغ جوانان

اخبار

استاندار همدان با تاکید بر اینکه سازمان‌های مردم نهاد به سمت کیفی سازی اهداف و برنامه ها پیش بروند، گفت: سمن ها روحیه مشارکت اجتماعی را در مردم تبلیغ و تقویت کنند.
سیدسعید شاهرخی میزبان سازمان های مردم نهاد استان بود که از سمن ها خواست با لایه های مختلف جامعه ارتباط برقرار کرده و با ایجاد انگیزه مضاعف در بین آحاد مردم، آنها را از بی تفاوتی خارج کرده و به آینده امیدوارتر کنند.
وی با بیان اینکه سازمان های مردم نهاد میدان مهم برای نبوغ جوان های مستعد و نخبه هستند، گفت: باور جوان ها بسیار مهم است و باید تشکل ها جوان باوری را تقویت کنند چرا که این امر زمینهساز سرعت بخشیدن به رشد و بالندگی کشور هستند.
استاندار همدان با اشاره به اینکه دولت اعتقاد عمیق به مشارکت همه جانبه مردم در تصمیم گیری ها دارد، گفت: دولت یازدهم و دوازدهم باور عمیق به کارکرد تشکل ها و ضرورت زمینه سازی برای نقش آفرینی آحاد مختلف مردم در همه عرصه ها دارد.
وی اظهار داشت: اعتقاد دولت به حضور عمیق مردم در عرصه هایی مختلف ریشه در تفکر بنیانگذار نظام مقدس جمهوری اسلامی دارد و رئیس جمهوری نیز اعتقادش این است که دولت تدبیر و امید بدون مشارکت مردم نمی تواند همه مسایل و وظایف را پیگیری و اجرایی کند.
شاهرخی افزود: اعتقاد مسئولان نظام همواره در این است که مردم دولت ساز هستند و با نگاه خود شیوه اداره کشور را بر اساس برنامه هایی که دولت اداره می کنند، انتخاب می کنند.
وی با تاکید بر اینکه مردم در چارچوب قانون باید در تمامی عرصه ها نقش آفرینی کنند، گفت: مردم به عنوان سرمایه اجتماعی اصلی ترین دارایی کشور به شمار می روند و معتقدیم مشارکت آنان در سازمان های مردم نهاد می تواند هدفمند پیش برود.
وی فعالیت تشکل ها را در رشد و پیشرفت کشور در عرصه های اجتماعی بسیار تاثیرگذار دانست و افزود: مسئولان باید با آغوش باز از سازمان های مردم نهاد استقبال کنند.
استاندار همدان تاکید کرد: این باور در استفاده از ظرفیت سازمان های مردم نهاد باید توسط تمامی دستگاه های اجرایی استان عملیاتی شود و فعالیت سمن ها فرصت گرانبهایی است.
شاهرخی با تاکید بر برون سپاری برنامه ها به سازمان های مردم نهاد گفت: مسئولان به واگذاری برنامه ها و طرح ها به سمن ها  توجه جدی داشته باشند و از ظرفیت بالقوه سمن ها استفاده کنند.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری همدان گفت: سامانه جامع سازمان های مردم نهاد در دفتر امور اجتماعی استانداری ایجاد شده و در حال عضو گیری است.
مهرداد نادری فر با بیان اینکه فعالیت سمن ها در این استان چشمگیر است وبا راه اندازی سامانه جامع سمن ها اطلاعات و نحوه خدمات دهی آنان به ثبت می رسد، خاطرنشان کرد: همچنین در روزهای اخیر از ۲ مرکز خیریه بهشت پناه و پویندگان مهر رونمایی شد.
نادری فر با اشاره به تشکیل اتاق فکر آسیب های اجتماعی در استانداری همدان گفت: همزمان با هفته مشارکت های اجتماعی، دیدار با خانواده شهدا و جانبازان، دیدار با نماینده ولی فقیه ، برگزاری جشنواره بومی محلی خانواده های مردم نهاد و نشست تخصصی تشکل های حوزه سلامت در دستور کار قرار گرفت.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری همدان، برگزاری نشست های تخصصی با تشکل های محیط زیست و گردشگری، بهره برداری از خانه تشکل های سازمان های مردم نهاد، برگزاری همایش پیاده روی و پاکسازی طبیعت در گنجنامه و نشست تخصصی سازمان های مردم نهاد در حوزه فرهنگی و ادبی را از برنامه های اجرایی در ۲ روز آینده عنوان کرد.
نادری فر با اشاره به برون سپاری طرح های اجتماعی به سازمان های مردم نهاد گفت: سال گذشته ۲۶ طرح و سال ۹۶ تعداد ۱۱ طرح اجتماعی به سمن محول شد.
وی ادامه داد: سال ۹۲ تعداد سازمان های مردم نهاد ۲۷۵ سمن بود و از این سال تاکنون ۲۰۰ سمن افزوده شده است.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری همدان بیان کرد: این سازمان های مردم نهاد توسط استانداری، فرمانداری ها، نیروی انتظامی، بهزیستی، ورزش و جوانان و فرهنگ و ارشاد مجوز اخذ کرده اند.نادری فر با بیان اینکه اداره ورزش و جوانان با ۱۰۱ سمن و استاندار با ۱۰۰ سمن بیشترین مجوز را صادر کرده اند،  یادآور شد: همچنین یکصد سمن نیز در مرحله بررسی و صدور مجوز قرار دارند. رئیس هیأت مدیره جامعه معلولان همدان نیز با بیان اینکه معابر این استان برای تردد معلولان مناسب سازی نشده است گفت: به دلیل محدودیت ها در این بخش امکان تردد معلولان وجود ندارد.
محمد علی افشار با اشاره به اینکه هم اکنون ۱۷۰ هزار معلول در سطح استان همدان وجود دارد که ۷۰ هزار تن در همدان زندگی می کنند، بیان کرد: معلولیت های جسمی حرکتی بیشترین آمار جمعیتی معلولان این استان را تشکیل می دهند که به دلیل نبود امکانات نمی توانند به راحتی در سطح شهر تردد کرده و حتی به پارک بروند.
افشاری خاطرنشان کرد: اکثر معلولان امکان حضورشان در سطح شهر وجود ندارد و نهادهایی نظیر شهرداری ها این امکان را برای تردد مناسب معلولان در شهر ایجاد نکرده اند.
وی بیان کرد: این در حالیست که دولت یک سال و نیم قبل قوانینی را در راستای آسان سازی زندگی برای معلولان مصوب کرده اما تاکنون ابلاغ آن به اجرا گذاشته نشده است.
رئیس هیأت مدیره جامعه معلولان استان همدان یادآور شد: علوم پزشکی نیز به تعهدات خود در قبال معلولان عمل نمی کند.
افشار با تقدیر از حمایت های استاندار همدان نسبت به تشکل های مردم نهاد، گفت: مدیریت ارشد استان نگاه ویژه به تشکل ها دارد اما تشکل های حوزه معلولان با توجه به حجم خدمات، توان کامل برای ارایه خدمت به معلولان را ندارد.
وی خواستار توجه به دغدغه های معلولان توسط دستگاه های اجرایی شد و افزود: هم اکنون چند مرکز خیریه و اداره بهزیستی حامی معلولان هستند و انتظار توجه بیشتر داریم.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com