حجم ذخیره آب سد اکباتان به ۳.۵ میلیون متر مکعب رسید همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : جمعه ، 31 فروردين 1403

Today : Thu, April 18, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  125490 تاریخ انتشار:  1401-05-14 - 11:31 تعداد بازدید:  186
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

حجم ذخیره آب سد اکباتان به ۳.۵ میلیون متر مکعب رسید

اخبار


سرپرست شرکت آب منطقه‌ای همدان گفت: منابع تأمین آب مورد نیاز شهرستان همدان محدود است و اکنون حجم ذخیره آب سد اکباتان به ۳.۵ میلیون متر مکعب رسیده است.

محمد ضروری در آیین تجلیل از پیشکسوتان و بازنشستگان شرکت آب منطقه‌ای استان همدان، افزود: در ۲ سال گذشته میزان بارش نزولات آسمانی در استان همدان به شدت کاهش یافته و خشکسالی اخیر استان، در ۴۵ سال گذشته بی سابقه بوده است.

وی با اشاره به اینکه در شرایط کنونی منابع آب شهر همدان محدود است، اظهار کرد: شهرستان‌های نیمه جنوبی استان مشکلی برای تامین آب ندارند و بر اساس برنامه‌ریزی‌ها، آب مورد نیاز آن‌ها تامین خواهد شد.

ضروری تصریح کرد: شهرستان ملایر به واسطه داشتن سد کلان، تصفیه‌خانه، خط انتقال و شبکه آب زیرزمینی مشکلی در تأمین آب ندارد.

وی ادامه داد: شهر همدان با وجود بهره‌برداری از همه ظرفیت‌های موجود با خشکسالی شدید مواجه شده  و سطح منابع آب‌ زیرزمینی نیز به شدت کاهش یافته است.

سرپرست شرکت آب منطقه‌ای استان همدان تأکید کرد: برای تأمین آب مورد نیاز مردم، اکنون در دشت همدان-بهار از طریق چاه‌ها با ظرفیت برداشت ۳۷۰ لیتر در ثانیه آب برداشت می‌شود.

وی با اشاره به اینکه ظرفیت نهایی برداشت از این چاه‌ها به ۷۰۰ لیتر در ثانیه هم می‌رسد، افزود: این مقدار برداشت هم نیاز آب همدان را بر طرف نمی‌کند.

ضروری افزود: آب مورد نیاز آشامیدن مردم همدان نزدیک به ۲ هزار لیتر در ثانیه است که اکنون یک هزار و ۲۰۰ لیتر از آن، از طریق سد اکباتان تأمین می‌شود.

وی با اشاره به اینکه سد اکباتان اکنون ۳.۵ میلیون متر مکعب آب دارد، اظهار کرد: با توجه به محدودیت منابع آب‌های زیر زمینی، تنها راه برای تامین آب مورد نیاز این شهر، تامین آب از طریق طرح آبرسانی به همدان است.

سرپرست شرکت آب منطقه‌ای استان همدان با اشاره به اینکه طرح آبرسانی به همدان از سال ۱۳۸۳ تصویب و عملیات اجرایی آن از سال ۱۳۸۶ آغاز شده است، خاطرنشان کرد: با پیگیری‌های صورت گرفته اعتبارات خوبی به این طرح اختصاص یافت و سرعت اجرای آن شتاب گرفته است.

وی تصریح کرد: عملیات اجرایی این طرح در هفت سال گذشته تقریبا متوقف شده بود و از ۱۷ فروردین ماه امسال پروژه با سرعت خوبی کار می‌کند.

ضروری با اشاره به سفر رییس جمهور در هفته گذشته به استان همدان، افزود: رییس جمهور، استاندار و وزیر نیرو، پروژه آبرسانی به همدان را یکی از مهمترین طرح‌های عمرانی مورد بررسی استان همدان در این سفر عنوان و بر اجرای سریع آن تاکید کردند.

وی اظهار کرد: امیدواریم با تلاش همه جانبه و فعالیت دوچندان کارگاه‌های عمرانی این طرح، در زمانی که مقرر شده، به بهره برداری برسد.

سرپرست شرکت آب منطقه ای همدان تأکید کرد: طرح‌های آبرسانی به شهرها و روستاهای کشور با نام جهاد آبرسانی در سطح کشور اجرا می‌شود و دانش و تجارب نیروهای بازنشسته کمک زیادی به تسریع این فرایند خواهد کرد.

ضروری با قدردانی از تلاش‌های نیروهای بازنشسته این شرکت گفت: پیشنهاد می‌شود با تشکیل اتاق فکر، از تجربیات بازنشستگان برای خدمت رسانی بهتر به مردم استان استفاده شود.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com