1403-01-251403-02-04bool(false) همدان بهترین استان برای تولید است همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : سه شنبه ، 4 ارديبهشت 1403

Today : Tue, April 23, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  118930 تاریخ انتشار:  1400-05-05 - 08:58 تعداد بازدید:  252
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

سرمایه‌گذار خوزستانی:
همدان بهترین استان برای تولید است

نویسنده : غزل اسلامی

اقتصادی


 یکی از واحدهای تملیک شده توسط بانک ملی پس از واگذاری به سرمایه‌گذار به مرحله صادرات رسید.
«شادچین نگین خاورمیانه» با سرمایه‌گذاری 10میلیاردی توسط تولیدگر خوزستانی در همدان اکنون با تمام ظرفیت در حال تولید شیرعسل تغلیظ ‌شده و چند محصول دیگر است.
آنطور که مدیرعامل این کارخانه در بازدید خبرنگاران و بانک ملی همدان گفت: تولیدات این کارخانه در خاورمیانه نمونه ندارد و انواع موجود در بازار از کشورهای خارجی وارد می‌شود.
پریسا آقاجانی افزود: تا پیش از تولید شیرعسل تغلیظ شده در شادچین نگین خاورمیانه برای مصرف قنادی‌ها، رستوران‌ها و حتی منازل نوع خارجی آن در بازار موجود بود که کیفیت آنها به ‌دلیل دارا بودن روغن پالم به مقدار زیاد طعم جذابی ندارد.
وی با بیان اینکه این محصول در داخل استان همدان و سایر استان‌ها به ‌دلیل جدید بودن هنوز شناخته شده نیست، گفت: در حال‌حاضر تولیدات را به کشورهای عراق، پاکستان، افغانستان و لبنان صادر می‌کنیم.
آقاجانی بیان کرد: برای تولید این محصول در چند استان تحقیق کردیم، اما کارخانه با بهترین شرایط فقط در همدان یافتیم که آن را به صورت اجاره به شرط تملیک و پیش‌پرداخت یک میلیاردتومانی در اختیار ما گذاشتند.
وی افزود: بانک ملی با شرایط خوبی با ما کنار آمد و مشکلی نداریم، اما برخی ادارات سختگیری‌هایی دارند که کار تولید و صادرات ما را با مشکلاتی مواجه کرده است.
مدیرعامل کارخانه شادچین نگین خاورمیانه گفت: اگر سازمان غذا و دارو مجوز حلال را بدهد تأثیر زیادی روی صادرات می‌گذارد، زیرا کشورهای خارجی به این کلمه روی محصول توجه زیادی دارند.
وی گفت: تولید شیرعسل تغلیظ شده بسیار سخت است به طوری که بزرگان عرصه لبنی هم به‌ دنبال تولید آن نرفته‌اند.
آقاجانی با بیان اینکه سازمان غذا و دارو به دلیل کرونا کمیته‌ها را با تأخیر برگزار می‌کند، بیان‌کرد: در زمان آغاز کار اداره‌ها برای مجوزها به‌ خوبی با ما کنار آمدند و با سرعت کارها انجام شد، اما برای توسعه خط تولید و گرفتن مجوز حلال با مشکلاتی مواجه هستیم.
مدیرعامل شادچین نگین خاورمیانه گفت: درصدد هستیم تا خط تولید مارمالاد، مربا و پودر کاسترد را راه‌اندازی کنیم.
آقاجانی افزود: انتظار داریم همه ادارات به معنای واقعی ما را حمایت کنند چون وقتی این محصول به‌ صورت قاچاق وارد می‌شود شاید برخورد آنچنان جدی با آن نشود چون هنوز در فروشگاه‌ها عرضه می‌شود، اما وقتی خطا یا کوتاهی از سوی کارخانه‌های تولیدی صورت می‌گیرد با جدیت با آن برخورد می‌شود. به همین دلیل و وجود مشابه خارجی آن ما مجبوریم هزینه تولید و قیمت را تا حد ممکن پایین نگه داریم تا بتوانیم با حداقل سود بازار فروش داشته باشیم.
وی گفت: صادرات برای ما سودی ندارد چون مجبوریم با قیمت پایین آن را بفروشیم تا بتوانیم بازار را به دست بیاوریم و درآمدی که از این طریق نصیب کارخانه می‌شود در حد هزینه کارگر و تولید است، اما سرمایه در گردش خوبی برای ما دارد و چون درآمد از این طریق نقدی است می‌توانیم با آن مواداولیه بخریم، زیرا هزینه شکر و بقیه مواداولیه را باید نقدی بپردازیم.
آقاجانی افزود: به دلیل سود پایین این محصول و برای حمایت از خانواده‌های زندانیان با سازمان حمایت از زندانیان قراردادی داریم و در آغاز کار نیروی کار را از این طریق جذب کردیم و اکنون 37 کارگر به ‌صورت مستقیم و در 2 شیفت کاری در این مجموعه کار می‌کنند.
وی با اشاره به قطعی برق کارخانه در روز گذشته گفت: این قطعی‌ها علاوه بر اینکه کابل‌های کارخانه را خراب کرد سبب شد تا نتوانیم سفارش کار را به پایان برسانیم.
آقاجانی افزود: قرار بوده 9 تن بار بسته‌بندی شود، اما تا قبل از خاموشی 3 تن بار بسته‌بندی شد که اگر محصولات خراب شوند ضرر دیگری به کارخانه رسیده است.
رئیس شعبه مرکزی بانک ملی همدان هم گفت: این کارخانه در سال 1386 جزو بنگاه‌های زودبازده با دریافت تسهیلات یک میلیارد تومانی آغاز به‌کار کرد، اما صاحب قبلی آن به تعهدات خود عمل نکرد و با اینکه بانک ملی اراده‌ای برای تملیک واحدهای تولیدی ندارد، اما مجبور به تملیک آن شد و پس از سال‌ها با هدف جذب سرمایه‌گذار خارج از استان آن را به صورت اجاره به شرط تملیک در اختیار سرمایه‌گذار خوزستانی گذاشت.
محمد رحیمی‌موفق افزود: این کارخانه را با 2 میلیارد و 200 میلیون تومان با 6 ماه تنفس و 9قسط در 18ماه واگذار کرده‌ایم و امروز خوشحال هستیم که به مرحله صادرات رسیده است.
وی با بیان اینکه صاحب قبلی این کارخانه هنوز به بانک بدهی دارد، بیان کرد: دستورالعمل بانک ملی همیشه در حمایت از تولید بوده و علاوه بر کار تخصصی رسالت اجتماعی حمایت از تولید،  اشتغال، ازدواج و مسکن جوانان هم دارد.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com