پالایشگاه اراک دلیل کمبود گاز در همـدان همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : جمعه ، 10 فروردين 1403

Today : Fri, March 29, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * 1402، مهار تورم و رشد تولید
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  111921 تاریخ انتشار:  1399-06-30 - 10:11 تعداد بازدید:  270
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

صفحه ویژه خبر گزاری ها امروز "خبرگزاری تسنیم همدان"
پالایشگاه اراک دلیل کمبود گاز در همـدان

اقتصادی

 گروه استان‌ها- چند روزی است در همدان گاز «ال.پی.جی» کمیاب شده و بسیاری از خانواده‌ها را گرفتار کرده است، اما نهادهای مربوطه هرکدام مشکل را به دیگری ارجاع می‌دهند، تاجایی‌که اکنون تعمیرات در پالایشگاه اراک مقصر اصلی معرفی شده است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، چند روزی است کمبود گاز ال پی جی در همدان حسابی مردم را کلافه کرده است. متقاضیان این نوع از سوخت امروز از ساعت 7 صبح مقابل در یکی از مراکز توزیع‌کننده گاز ال پی جی در قره چاقاه حاضر شدند، اما باز هم دست خالی بازگشتند.
مسئولان مربوطه در گفت‌وگو با تسنیم دلیل این مشکل را اورهال بودن پالایشگاه اراک اعلام کردند و گفتند: این مشکل با فعال شدن مجدد این پالایشگاه برطرف می‌شود.
از طرفی مدیر شرکت بخش فراورده‌های نفتی در همدان اظهار کرد: ما همیشه بیش از نیاز استان گاز ال پی جی تأمین می‌کنیم تا کمبودی به وجود نیاید.
 مشکلات به‌وجود آمده برای تأمین گاز ال پی جی نشان می‌دهد با وجود آنکه عمدتا اورهال شدن یک پالایشگاه پیشتر به اطلاع مراکز مربوطه می‌رسد تا تدابیر لازم را اتخاد کنند، گویا آنچنان که مسئولان همدانی می‌گویند نه‌تنها خبری از ذخیره مناسب این سوخت در استان نیست؛ بلکه دستگاه نظارتی بر توزیع آن نیز ترجیح می‌دهد سکوت پیشه کند تا اینکه بخواهد از حقوق مصرف‌کنندگان دفاع کند.
 خدمات‌رسانی به 3 هزار خانوار
امین روستایی درباره مشکلات پیش‌آمده در بخش توزیع گاز ال پی جی در همدان اظهار کرد: در استان همدان 8 شرکت موزع گاز مایع «ال پی چی» فعالیت دارند که تأمین‌کننده مقادیر عمده سوخت آنها بر عهده ماست.
وی با بیان اینکه نزدیک به 3 هزار خانوار در استان همدان در زمره مصرف‌کنندگان مجاز این نوع سوخت هستند، افزود: عموم خانوارهای محروم از نعمت گاز طبیعی که جامعه هدف ما را تشکیل می‌دهند دارای سهمیه ماهانه 44 کیلو گرم (4 سیلندر 11 کیلویی) بوده که این مقدار در کارت‌بانکی عضو شتاب آنها لحاظ می‌شود و این عزیزان می‌توانند با مراجعه به مراکز توزیع و فروشندگی‌ها نسبت به خرید سوخت مورد نیاز خود اقدام کنند.
مدیر شرکت پخش فرآورده‌های نفتی منطقه همدان تصریح کرد: علاوه‌بر خانواده‌هایی که تحت پوشش سوخت‌رسانی شرکت پخش فراورده‌های نفتی منطقه همدان قرار دارند برای هیأت‌های مذهبی، جوشکاری‌ها، صافکاری‌ها ایزوگام‌کارها و دیگر اصناف نیز سهمیه‌ای درنظر گرفته‌شده است و این اقشار می‌توانند با مراجعه به سامانه اینترنتی ضمن ثبت‌نام، در جمع مصرف‌کنندگان گاز «ال پی جی» قرار گیرند.
وی با بیان اینکه ما صرفا تأمین کننده گاز مایع «ال پی جی» در بین مراکز موجود بوده و نظارت بر عملکرد شرکت‌های موزع خارج از حدود مسئولیت ماست، گفت: صنعت معدن و تجارت نقش تعیین‌کننده‌ای در توزیع سالم این فرآورده را برعهده دارد.
روستایی عنوان کرد: در سال‌های اخیر با وجود توسعه سبد سوختی دارندگان وسایل نقلیه، متأسفانه برخی افراد به‌جای استفاده از بنزین و یا نصب تجهیزات مجاز گاز «سی ان جی» در خودروهای خود، از سیلندرهای گاز«ال پی جی» در خودروهای خود استفاده می‌کنند که این مسأله امنیت جانی آنها و دیگر افراد را به خطر می‌اندازد.
روستایی تأکید کرد: استفاده از گاز «ال پی جی» در خودروها با سیلندرهای غیرایمن امری خلاف قانون بوده و از نظر ما کاملا مردود است.
 به‌زودی مشکل برطرف می‌شود
رئیس هیأت مدیر توزیع‌کنندگان گاز ال پی جی در همدان نیز دلیل کمبود گاز ال پی جی در همدان را اورهال بودن پالایشگاه اراک اعلام کرد و گفت: از آنجا که گاز مورد نیاز همدان از این پالایشگاه تأمین می‌شد و حالا بار ترافیکی گاز بر دوش پالایشگاه آبادان است، اندکی در تأمین گاز ال پی جی مشکل به‌وجود آمده که با پایان یافتن تعمیرات این پالایشگاه، مشکل برطرف می‌شود.
وی افزود: خانوارهای نیازمند باید به سایت شرکت پخش فرآورده‌های نفتی مراجعه و ثبت‌نام کنند تا در کارت یارانه آنها مطابق با نیازشان سهمیه درنظر گرفته شود افراد دیگر که به مشاغلی مانند ایزوگام کاری و ... مشغول هستند نیز می‌توانند با ثبت‌نام در این سامانه و با مراجعه به سازمان صنعت معدن تجارت خارج از نوبت، گاز مورد نیاز خود را دریافت کنند.
الماسی تصریح کرد: عمده افرادی که به مراکز توزیع گاز ال پی جی مراجعه می‌کنند رانندگان خودرو هستند که می‌خواهند سیلندرهای خودروهایشان را شارژ کنند که این نیز طبق قانون ممنوع است.
به‌هرحال مشکل هرچه هست قطعا مسئولان مربوطه امکان برنامه‌ریزی برای آن را داشته‌اند و اکنون که رفته‌رفته فصل سرما آغاز می‌شود، بهتر است نهادهای مربوطه به جای پاسکاری و شانه خالی کردن از مسئولیت‌هایشان به مشکل اصلی مردم توجه داشته باشند.
 لازم به یادآوری است خبرنگار خبرگزاری تسنیم بارها با تلفن همراه مدیرکل صنعت، معدن، تجارت استان همدان تماس گرفت تا مشکل را از منظر این دستگاه نظارتی نیز مورد بررسی قرار دهد، اما موفق به مصاحبه نشد.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com