صف انتظار براي مشتريان ويژه نداريم همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : جمعه ، 10 فروردين 1403

Today : Thu, March 28, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * 1402، مهار تورم و رشد تولید
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  76113 تاریخ انتشار:  1395-12-09 - 05:45 تعداد بازدید:  198
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

مدير شعب مؤسسه اعتباري كوثر استان همدان:
صف انتظار براي مشتريان ويژه نداريم

اقتصادی

 استان همدان 9/19367 كيلومترمربع وسعت دارد كه معادل 2/1 درصد مساحت كل كشور است. جمعيت اين استان بر پايه سرشماري سال 1390 بالغ بر يك ميليون و 758 هزار و 268 نفر بوده است كه معادل 34/2 درصد كل جمعيت كشور است. از كل جمعيت استان تعداد 2/59 درصد در مناطق شهري ساكن هستند. نرخ بيكاري استان نيز 5/8 درصد است. سهم استان همدان از توليد ناخالص داخلي بين 50 تا 100 هزار ميليارد ريال بوده كه رتبه هجدهم كشور را به خود اختصاص داده است. فعاليت عمده شغلي استان كشاورزي، صنايع دستي، ساختمان و املاك، گردشگري، صنعت و معدن است. در ادامه گفت‌وگوي محمد محققي، مدير شعب استان همدان درباره فعاليت‌هاي مؤسسه اعتباري كوثر در استان همدان را مي‌خوانيم.
 در سال‌جاري چه برنامه و فعاليتي در دستور كار داريد و براي بهبود و توسعه آنها چه تدابيري انديشيده‌ايد؟
با توجه به سياست كلي مؤسسه در جذب منابع ارزان‌قيمت، استان همدان نيز اولويت برنامه‌هاي خود را در سال 95 جذب منابع ارزان‌قيمت قرار داده است كه منجر به افتتاح هزار و486 فقره حساب هواداري و هزار و638 فقره حساب حواله‌اي و 5 هزار و488 فقره حساب قرض‌الحسنه عادي شده است و با برنامه‌هاي ابلاغي به شعب استان در 5 ماه پاياني سال 95 به دنبال جذب حداكثري اين منابع هستيم. در همين راستا چندين طرح مختلف جهت جذب سازمان‌ها در خصوص افتتاح حساب هواداري در دستور كار است و همچنين طي جلسات برگزار شده با ادارات، ارگان‌ها و شركت‌هاي استان مبني بر جذب پرسنل و واريز حقوق آنان از مؤسسه اعتباري كوثر به دنبال تركيب مناسب منابع استان هستيم، در سال‌جاري استان 50 درصد رشد منابع داشته است.
در راستاي ارائه خدمات به جامعه هدف، استان همدان توانسته است بيش از 50 درصد حقوق‌بگيران بازنشسته نيروهاي مسلح را جذب مؤسسه كوثر كند و با جلسات برگزار شده با مسئولان ارشد وزارت دفاع در استان و كانون‌هاي بازنشستگان به دنبال جذب حداكثري مشتريان جامعه هدف هستيم، اميد است با برنامه‌ريزي انجام شده تا پايان سال 95 بتوانيم 80 درصد از بازنشستگان را جذب كنيم.
برگزاري كلاس‌هاي آموزشي در تمام سطوح براي پرسنل استان در دستور كار بوده است. با توجه به سياست استراتژيك مؤسسه در برنامه سال‌جاري موضوع جانشين‌پروري جزو اولويت‌هاست كه حوزه مركزي به وضوح شاهد اين رويداد خوب در استان است.
برگزاري جلسات هفتگي كميسيون مطالبات به طوري است كه همكاران، مؤسسه را از آن خود مي‌دانند و هر كسي در جاي خود احساس مسئوليت مضاعف مي‌كند.
 ارزيابي شما از وضعيت نظام بانكي كشور در استان همدان چيست؟ در اين ميان كوثر از چه جايگاهي برخوردار است؟
نظام بانكي يكي از اركان اصلي هر نظام اقتصادي است كه به عنوان تأمين‌كننده نياز پولي اشخاص شناخته مي‌شود و عملكرد صحيح و اصولي آن مي‌تواند به رشد و شكوفايي نظام اقتصادي كشور كمك كند. منابع شبكه بانكي استان همدان در رتبه نوزدهم كشور قرار دارد كه سهم مؤسسه كوثر از شبكه بانكي استان همدان حدود 7/1 درصد است و اين در حالي است كه سهم شعب كوثر از شعب بانكي استان 89/0 درصد است.
مؤسسه كوثر در سال 93 در بين بانك‌ها و مؤسسات استان رتبه 26 را داشته است كه در سال‌جاري به رتبه 12 ارتقا يافته و اين آمار نشان از رشد خوب كوثر در استان را داشته است.
 همانطور كه كارشناسان و صاحب‌نظران اعتقاد دارند، بانك‌ها بايد از مشتري‌مداري به سمت مشتري‌محوري حركت كنند. در اين خصوص شما چه نظري داريد؟
با ملاك قرار دادن مشتري‌محوري در تمام سطوح خدمات بايد اطلاعات دقيقي از مشتريان خود داشته باشيم تابتوانيم محصول مناسب را در زمان مناسب ارائه دهيم. اينكه چه سليقه‌اي دارند؟ به دنبال دريافت چه نوع خدمتي هستند؟ انتظار دارند چگونه اين خدمت را دريافت كنند؟ سطح رضايتمندي ايشان از خدمات دريافتي چيست؟ چه محصولي را براي خريد انتخاب كرده‌اند؟ آيا از خريد خود راضي هستند؟
 مشتريان كوثر چه انتظارات و توقعاتي از مؤسسه دارند و شما تا چه حد توانسته‌ايد به اين انتظارات پاسخ دهيد؟
با توجه به اينكه عمده مشتريان مؤسسه در استان از اقشار مختلف جامعه هستند كه از توقع و انتظارات آن در اولويت اول تكريم، احترام و ارائه خدمات خُرد است در سريع‌ترين زمان ممكن، جوابدهي در زمان مناسب، گوش دادن فعال و توجه به سؤالات احتمالي آنها و پيگيري و پاسخگويي به آن، خوش‌قول بودن و تحويل كالا يا انجام خدمات قبل از موعد مقرر، مشاركت دادن آنها در انجام امور مربوط به خودشان، كمك‌رساني به موقع به آنها و... در اين راستا همكاران كوثري در جلسات متعدد آموزش‌هاي لازم را در جهت تكريم اين عزيزان با حضور اساتيد مجرب دانشگاه گذرانده‌اند.
 مشتريان و مخاطبان كوثر در استان همدان از چه گروه‌هايي هستند و براي جذب بيشتر مشتريان چه برنامه‌اي در دست اقدام داريد؟
مشتريان مؤسسه كوثر در استان همدان از اقشار مختلف جامعه هستند. با برگزاري جلسات با مديران مدارس دولتي و خصوصي، دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالي، هيأت امناي مساجد، رؤساي اصناف مختلف با تبليغات چهره به چهره از طريق مشتريان فعلي در جهت جذب مشتريان جديد، رويكرد جذب منابع ارزان‌قيمت از طريق صدور كارت هواداري، حساب‌هاي شتابي POS فروشگاهي، كوثر 6 و... كه به لطف خدا در اين زمينه به موفقيت‌هايي هم دست پيدا كرده‌ايم و در بحث جذب قرض‌الحسنه به نسبت سرانه شعب رتبه پنجم كشور را كسب كرديم. در خصوص جذب منابع، تبليغات استان شهرستان محور است و خواهان اين هستيم كه با توجه به سياست‌ها و استراتژي بانكداري الكترونيكي از طريق بازاريابي محتوايي اقدام به توليد و نشر محتواي ارزشمند در بين مردم كرده به طوري كه نوآوري جديدي در تبليغات خدمات و قابليت‌هاي مؤسسه داشته باشيم.
 چه خدماتي در استان به مشتريان خود ارائه مي‌دهيد؟ آيا برنامه‌اي براي ارائه خدمات نوين بانكي در دست اقدام داريد؟
تمامی خدمات تعريف شده مؤسسه كوثر در استان همدان نيز به مشتريان با رويكرد تكريم ارباب‌رجوع ارائه مي‌شود علاوه بر آن با چاپ كارت VIP و تحويل آن به مشتريان ويژه كه مبادلات زيادي با مؤسسه دارند بدون انتظار در شعبه در سريع‌ترين زمان ممكن عمليات بانكي آنها انجام مي‌شود. همانطور كه عرض كردم برنامه‌ خدمات نوين بانكي براي تمام مشتريان عزيز تا پايان سال اجرا خواهد شد و با اين كار در آينده شاهد حضور فيزيكي كمتري از مشتريان در شعبه‌ها خواهيم بود.
 مجموعه شعب استان تا چه حد توانسته‌اند در مسير بانكداري الكترونيكي حركت كند و عمده فعاليت‌هاي شما در اين خصوص چه بوده است؟
امروز بانكداري الكترونيك يك نياز نيست بلكه يك ضرورت است. استان همدان در بحث توسعه و ارائه خدمات نوين بانكي با توجه به قابليت‌هاي مؤسسه نظير:
1- بانكداري اينترنتي (مجازي)
2- بانكداري مبتني موبايل
3- بانكداري مبتني بر تلفن ثابت
4- خدمات بانكي مبتني بر ATM
خدمات بانكي مبتني بر POS
بهره مي‌برد كه در بحث فرهنگ‌سازي با ملزم كردن شعب به معرفي، فعال‌سازي و ارائه خدمات بانكداري ياد شده به مشتريان تاكنون موفق عمل كرده است و تا پايان آبان‌ماه 95 تعداد تراكنش‌هاي الكترونيك استان به 3 ميليون و 615 هزار و 524 عدد رسيده است كه نسبت به سال گذشته 234 درصد رشد داشته است.
از برنامه‌هاي آتي مي‌توان به عقد تفاهم‌نامه با شركت‌هاي بخش خصوصي در جهت نصب و راه‌اندازي خودپردازهاي مشاركتي با استفاده از سوئيچ مؤسسه و خريد دستگاه‌هاي ارسال بلوتوث در شعب جهت ارسال همراه‌بانك براي مشتريان، تبليغات و بازاريابي و طراحي بروشور در جهت معرفي خدمات الكترونيك مؤسسه ياد كرد و سعي در فرهنگ‌سازي استفاده از اين قابليت قابل توجه مؤسسه هستيم.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com