1403-01-251403-02-04bool(false) شتاب رو به رشد برند «سحر» را نمی‌گذاریم کند شود همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : سه شنبه ، 4 ارديبهشت 1403

Today : Tue, April 23, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  63002 تاریخ انتشار:  1394-06-22 - 05:45 تعداد بازدید:  4775
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

رئیس اتاق بازرگانی استان همدان:
شتاب رو به رشد برند «سحر» را نمی‌گذاریم کند شود

اقتصادی


 علی‌اصغر زبردست، رئیس اتاق بازرگانی استان همدان و اعضای هیأت نمایندگان آن در پی بازدیدهای دوره‌ای خود از صنایع استان، از مجموعه کارخانجات صنایع غذایی سحر بازدید کردند.
در این بازدید مدیرعامل این شرکت از حلقه مفقوده‌ای بین کشاورزان و تولیدکنندگان صحبت کرد که نشان می‌داد اگر طوری برنامه‌ریزی شود که گروهی کارشناس، محصولات کشاورزان استان را شناسایی کرده و برنامه مدونی به کشاورزان برای کشت محصولات با کیفیت و البته مورد نیاز تولیدکنندگان بدهد و هم کشاورزان دانه درشتی که تعداد آنها حدوداً به 10 نفر می‌رسد طوری حمایت شوند که هر کدام بتوانند تعدادی از کشاورزان خرد را زیرمجموعه خود قرار داده و برنامه الگویی برای کشت آنها طراحی کرده تا محصولات آنها نیز ساماندهی شده و مورد نیاز استان باشد بسیاری از مشکلات کشاورزان، تولیدکنندگان و سرمایه‌گذاران در استان حل خواهد شد، البته مسعود توتونچیان از طرح دیگری هم صحبت کرد که موجب شد رئیس اتاق بازرگانی قول بدهد در این راستا نیز جلساتی تشکیل داده و برنامه‌ریزی‌هایی با همکاری بانک‌ها و سایر دستگاه‌های مربوط با حضور برخی تولیدکنندگان برگزار کنند.
توتونچیان درباره این پیشنهاد که البته خود آن را تجربه کرده و با موفقیت مواجه شده توضیح داد با توجه به اینکه برندسازی در داخل و خارج کشور هزینه‌های گزافی را به خود اختصاص می‌دهد و واحدهای کوچک و با توان محدود این امر برایشان مهیا نیست افزود: به منظور راه‌اندازی این‌گونه واحدها و فعال کردن آنها و تأمین بخشی از دیون معوقه که گریبان‌گیر صاحبان سهام و بانکها و مسئولان استان و کشور شده با ایجاد یک تیم از ادارات، صنایع و معادن، وزارت جهاد و بانک‌های مربوطه زیر نظر استانداری تشکیل و با ارائه دانش فنی و تأمین مواد اولیه و بسته‌بندی، این کارخانجات راکد و نیمه فعال را فعال کنند. این همکاری چند جانبه موجب ایجاد اشتغال، فعال‌سازی واحدهای راکد، جذب محصولات کشاورزی و نهایتاً توسعه برند در کشور و خارج از کشور خواهد شد.
وی یکی دیگر از مشکلات تولید را کمبود برخی از کالاها عنوان کرد و گفت: در تهیه برخی مواد اولیه در استان با محدودیت و یکپارچگی باغها مواجه هستیم مانند محصولات هلو، گیلاس، زردآلو و باید آنها را از استان‌های دیگر وارد کنیم و در حال حاضر هم به خاطر کمبود آنها با 60 درصد ظرفیت کار می‌کنیم، در صورتی که کشاورزان در همین استان در برخی موارد، محصولاتی را کشت می‌کنند که به‌ خاطر نبودن الگوی کشت روی دستشان می‌ماند. این در حالی است که می‌بینیم کشاورزان موقع کاشت سردرگم هستند چه محصولی را بکارند که بازار داشته باشد که اگر در این زمینه برنامه‌ریزی شود و الگوی مناسبی به آنها داده شود هم مشکل خودشان حل می‌شود و هم قسمتی از کمبود محصولات این کارخانه را تأمین می‌کنند. که از مزیت‌های نزدیک بودن این اراضی و باغات کشاورزی به کارخانجات تولید مواد غذایی می‌توان به سرعت فراوری، راندمان بالای کار، کیفیت تولید و در نهایت کاهش ضایعات محصولات کشاورزی اشاره کرد. ایشان در همین زمینه اعلام کردند شرکت صنایع غذایی سحر خرید محصولات کشاورزی را با تضمین انجام می‌دهد.
توتونچیان البته مشکلات دیگری را هم به زبردست گفت: از جمله آنکه فاصله قیمت محصولات از تولیدکننده تا مصرف‌کنندگان تا 50 درصد هم می‌رسد در صورتی که این مبلغ نباید بیش از 20 درصد باشد و در حال حاضر می‌بینیم تولیدکنندگان برای یک سری از محصولاتشان به مغازه‌داران تخفیفات بالایی می‌دهند که این موجب می‌شود مغازه‌داران فقط محصولاتی که برایشان سود بیشتری دارد را تبلیغ و به دست مشتری بدهند، که برای رفع مشکل باید چاره‌ای اندیشیده شود که تولیدکنندگان دیگر هم این درصد را رعایت کرده و بازار را خراب نکنند.
وی در ادامه صحبت‌هایش بیان کرد: راهکار این مشکل فقط توسعه فروشگاه‌های زنجیره‌ای است که باید تعداد آنها بیشتر شود. توتونچیان البته درباره بازار خارج از کشور این برند هم گفت: در نمایشگاه‌های داخلی و خارجی نمایندگانی را می‌فرستیم که مواد غذایی مورد نیاز و حتی مزاج‌ها را رصد می‌کنند و بر طبق آن محصولاتی را تولید و روانه بازار می‌کنیم. اما با این حال هنوز 15 درصد از تولیداتمان صادر می‌شود و 85 درصد آن در بازار داخلی به مصرف می‌رسد و با توجه به اینکه در تمام استان‌ها نمایندگی و در 5 استان هم مرکز پخش داریم، این برند را در کل کشور می‌شناسند. وی در ادامه گفت: برنامه‌ریزی این شرکت رشد صادرات آن است و به سمتی حرکت می‌کنیم که تولیداتمان برای صادرات باشد در عین حال بازار داخلی را حفظ می‌کنیم.
در این‌باره رئیس اتاق بازرگانی هم گفت: باید طوری برنامه‌ریزی کنیم که در عین حال که حجم تولید این شرکت برای توسعه بازار‌های داخلی افزایش می‌یابد حداقل 75 درصد تولیدات آن صادر شود.
علی‌اصغر زبردست در ادامه سخنانش گفت: در جلساتی که در راستای پیشنهاد مدیرعامل صنایع غذایی سحر مبنی بر قرار گرفتن واحدهای تولیدی که بدهی بانکی دارند و در حال حاضر رو به تعطیلی رفته‌اند زیر چتر واحدهای بزرگتر و با برند، برگزار خواهم کرد، قطعاً برای مدیرارشد استان این موضوع را توضیح خواهم داد که تولیدی‌هایی که راهشان را باز کرده‌اند و هم اکنون در حال رشد هستند و سابقه زیادی هم دارند اگر واحدهای ورشکسته را زیر چتر حمایت خود قرار بدهند بهتر از آن است که سرمایه‌گذاران جدید بیایند و کارخانه‌ها را بخرند، زیرا در این صورت با هزینه‌های کمتری می‌توانیم هم بازار خارج از کشور را به دست بیاوریم و هم اشتغالزایی داشته باشیم. وی در ادامه سخنانش گفت: که شتاب رو به رشد برند «سحر» را نمی‌گذاریم کند شود و با توجه به اینکه این تولیدی طرح توسعه را دارد که با این طرح می‌تواند اشتغالزایی خود را به 2 برابر و خرید محصولات کشاورزی را از 70 هزار تن در سال به 200 هزار تن برساند را حتماً در برنامه خواهیم داشت تا در چند ماه آینده این طرح توسعه صورت پذیرد. شرکت صنایع غذایی «سحر» از سال 1370 آغاز به کار کرده و در حال حاضرهمراه با شرکت‌های گروه برای 800 نفر اشتغالزایی مستقیم و هزار و200 نفر اشتغالزایی غیرمستقیم مجموعاً 2 هزار نفر اشتغال ایجاد کرده است. این شرکت 67 نوع محصول را در 150 نوع بسته‌بندی در داخل و خارج از کشور عرضه می‌کند که از سال 1390 تاکنون روند افزایشی صادرات را طی کرده است.
همچنین مجموعه کارخانجات صنایع غذایی سحر از سال 86 تاکنون واحد نمونه کیفی و از سال 87 صادرکننده نمونه شناخته شده است و محصولات خود را به کشورهای عراق، روسیه، انگلستان، افغانستان، مالزی، استرالیا و آلمان صادر می‌کند.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

اخبار مرتبط
 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com