نظارت بر دستگاه‌ها شدت گرفته است همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : جمعه ، 31 فروردين 1403

Today : Fri, April 19, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  83728 تاریخ انتشار:  1396-11-15 - 05:45 تعداد بازدید:  170
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

مديركل امور روستايي استان همدان:
نظارت بر دستگاه‌ها شدت گرفته است

اقتصادی

■ با برخي كاركنان دولتي دستگاه‌ها برخورد كرده‌ايم اما نه علني

 نظارت و بازرسي‌ها در ادارات شدت يافته و مواردي كه توسط كارشناسان حقوقي در دستگاه‌ها بررسي و مشاهده شده يا با گفت‌وگو و يا با برخورد حل شده، اما اخبار آن علني نشده است.
مديركل دفتر امور روستايي استانداري همدان كه در دفتر روزنامه همدان‌پيام حضور داشت، گفت: نظارت بر عملكرد دستگاه‌ها و مديران و پرسنل آنها فعال‌تر از قبل شده  و تاكنون برخوردهايي هم صورت گرفته اما علني نشده‌اند.
ظاهر پورمجاهد افزود: به صورت دوره‌هاي 3 يا 6 ماهه توسط همكاران از دستگاه‌ها گزارش‌هايي ارائه مي‌شود كه آنها را به مديريت ارشد، فرمانداران و بخشداران ارائه مي‌شود.
وي ادامه داد: عمده بازرسي‌ها بر عملكرد دستگاه‌ها در شاخص‌هاي مختلف مخصوصاً اشتغال و سرمايه‌گذاري صورت مي‌گيرد و سعي كرده‌ايم بازرسي‌ها را بر روي برنامه‌هاي اجرايي استان تنظيم كنيم و بر اساس آنها ارزيابي كنيم.
پورمجاهد افزود: براي اختلاف‌هاي حقوقي كه بين دستگاه‌ها وجود دارد، شوراي حل اختلافي با مصوبه دولت وجود دارد تا موضوع به دستگاه قضايي كشيده نشود و روند شكايت‌ها طولاني شوند. بنابراين در قالب كميته‌هاي كارشناسي يا حقوقي موضوع كارشناسي مي‌شود و با حضور 6-5 نفر كارشناس حقوقي برجسته مرتبط با موضوع رأي صادر و به تأييد استاندار مي‌رسد و سپس از آن به دستگاه‌ها ابلاغ مي‌شود كه لازم‌الاجرا هستند و اگر دستگاهي بعد از صدور اين رأي به دستگاه قضايي مراجعه كند، به ديوان محاسبات اعلام مي‌كنيم كه هزينه‌هاي دستگاه را نپردازند.
وي گفت: در موضوعات مربوط به فساد پرسنل، كارشناسان و مديران نمونه‌هايي را بررسي و مشخص كرده‌ايم كه با آنها برخورد هم شده اما آنها را علني نكرده‌ايم.
پورمجاهد اضافه كرد: همچنين دستگاه‌هايي كه كُند پاسخ ارباب‌رجوع را مي‌دهند، شناسايي شده‌اند و با مديران جلساتي برگزاركرد‌ه‌ايم. مخصوصاً دستگاه‌هاي صنعت و معدن، امور مالياتي و جهادكشاورزي كه مراجعان زيادي دارند، جلسات زيادي گذاشته‌ايم و موانع كار را با مديران و كارشناسان آن مطرح و برداشت همكاران را از عملكردشان توضيح داديم و موضوع را پيگيري هم كرده و مي‌كنيم.
مديركل دفتر امور روستايي استانداري همدان درباره امور مربوط به روستاها هم گفت: 900 روستا در استان وجود دارد كه دهيار تمام‌وقت و نيمه‌وقت دارند. 20 روستا هم زير 20 خانوارند كه دهيار ندارند اما مطابق برنامه ششم به روستاهايي كه دهياري ندارند، سرانه اعتبار عمراني براي انجام امور ضروري پرداخت مي‌شود.
وي ادامه داد: حداقل 70 ميليارد تومان از محل واريز اعتبار سازمان شهرداري دهياري‌هاي كشور و ارزش افزوده كه امور مالياتي دريافت مي‌كند، به دهياري‌ها جهت عمران و آباداني پرداخت مي‌شود.
پورمجاهد افزود: 20 تعاوني دهياري وجود دارد كه بخش عمده دهياري‌ها در آن عضو هستند، اما روستاها به ساماندهي و نظارت بيشتر نياز دارند كه اداره كار بايد جدي‌تر به نظارت و ساماندهي آنها بپردازد.
وي بيان كرد: 24 ميليارد تومان در دهه فجر براي طرح‌هاي زيربنايي روستا در نظر گرفته شد.
پورمجاهد گفت: غريب به حداقل 100 ميليارد تومان هم پروژه‌هايي هستند كه توسط دستگاه‌هاي دولتي استان انجام مي‌شود.
وي توضيح داد: اگر توسعه روستاها با محوريت دهياري‌ها مدنظر مسئولان قرار بگيرد، بهتر ثمر مي‌دهد و ارتباط خوب شورا با دهياران با نظارت جدي فرمانداران و بخشداران بر شوراها و دهياري‌ها مي‌تواند سامان‌دهنده باشد.
پورمجاهد سپس گفت: حدود 30 درصد دهياران تغيير كرده و 70 درصد آنها ابقا شده‌اند. بخش عمده اعضاي شوراها نيز تغيير كرده‌اند كه براي همه آنها دوره‌هاي آموزشي گذاشته‌ايم و دوره دوم آموزش‌ها هم شروع مي‌شود.
وي افزود: انتظار داريم كه دهياران، مخصوصاً تحصيلكرده‌ها وقتي مديريت روستا را به عهده مي‌گيرند، كارشان را جدي بگيرند و با استفاده از برنامه‌هي كوتاه، ميان و بلندمدت بودجه‌ها را درست استفاده كنند.
پورمجاهد اظهار كرد: توسعه روستا به مشاركت مردم نياز دارد.
وي افزود: مصرف بهينه آب در روستاها اهميت بالايي دارد و اگر بخواهيم روستاييان مهاجرت نكنند، بايد به اين موضوع ورود جدي‌تري داشته باشمي و كشت‌هاي مدرن و كم‌آب‌بر را توسعه بدهيم.
پورمجاهد گفت: انتظار داريم متوليان، كشت‌هاي كم‌آب‌بر را توسعه بدهند و رسته‌ها و رشته‌هاي اولويت‌دار در روستاها و بخش‌ها نيز در ابتداي سال 97 اعلام شوند.
وي افزود: قريب به 250 ميليارد تومان تسهيلات اشتغالزاي عشايري و روستايي با نرخ سود 6 و 8 درصد داريم كه بايد بگويم در حدود 29 سال گذشته است كه در بخش‌هاي اقتصادي استان بوده‌ام، هيچ زماني چنين تسهيلاتي نبوده است.
پورمجاهدتصريح کرد جذب اين تسهيلات تلاش و مساعدت ويژه بانك‌ها را نياز دارد و درخواست من از بانك‌ها هم فقط همكاري آنها در اين زمينه است.
وي گفت: نمايشگاه توانمندي‌هاي توليدات روستايي و عشايري از 15 تا 18 اسفند سال 96 در محل دائمي نمايشگاه‌هاي بين‌المللي همدان برگزار مي‌شود كه متقاضيان مي‌توانند براي ثبت‌نام و حضور در نمايشگاه‌ به سايت معاونت امور مناطق محروم رياست‌جمهوري مراجعه كنند.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com