تمدید مهلت ارسال آثار به چهاردهمین جشنواره کارآفرینان برتر تا ۲۲ مردادماه همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : جمعه ، 10 فروردين 1403

Today : Fri, March 29, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * 1402، مهار تورم و رشد تولید
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  119038 تاریخ انتشار:  1400-05-11 - 07:00 تعداد بازدید:  181
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

تمدید مهلت ارسال آثار به چهاردهمین جشنواره کارآفرینان برتر تا ۲۲ مردادماه

اقتصادی

مدیرکل دفتر تسهیلات و کارآفرینی وزارت میراث‌فرهنگی،‌ گردشگری و صنایع‌دستی از تمدید مهلت ارسال آثار به چهاردهمین جشنواره ملی کارآفرینان برتر سال ۱۳۹۹، تا ۲۲ مردادماه۱۴۰۰ خبر داد.
به‌ گزارش میراث‌آریا، جلسه بررسی فرایند برگزاری چهاردهمین جشنواره کارآفرینان برتر سال ۱۳۹۹ با حضور محمدحسین عسگرپور مدیرکل دفتر تسهیلات و کارآفرینی، زاهد شفیعی مدیرکل دفتر مطالعات، آموزش و برنامه‌ریزی گردشگری و محمدحسین دهقانی معاون دفتر حمایت از تولید معاونت صنایع‌دستی وزارت میراث‌فرهنگی،‌ گردشگری و صنایع‌دستی همچنین رحیم سرهنگی مدیرکل دفتر توسعه امور کارآفرینان و بهره‌وری نیروی کار وزارت تعاون، کار و رفاه‌اجتماعی نهم مردادماه در وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی برگزار شد.

 ۶۹۰نفر از حوزه صنایع‌دستی و گردشگری ثبت‌نام کرده‌اند
محمدحسین عسگرپور گفت: در این جلسه درخصوص چگونگی داوری و انتخاب داورها برای چهاردهمین جشنواره ملی کارآفرینان برتر سال ۱۳۹۹ پرسش‌هایی مطرح و پس از بررسی قرار شد از تجربیات سال‌های گذشته کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی استفاده شود تا حداکثر دقت برای انتخاب کارآفرینان برتر انجام شود.
وی افزود: پرسش‌های مطرح شده برای ما بسیار مهم است و روی این موضوع کار کارشناسی انجام می‌شود تا انتخاب خوبی برای این جشنواره داشته باشیم.
عسگرپور بیان کرد: تاکنون ۶۹۰ نفر در این جشنواره ثبت‌نام کردند، در حوزه صنایع‌دستی ۴۵۳ نفر و در حوزه گردشگری ۲۳۷ نفر، همچنین تمام استان‌ها درگیر جشنواره هستند.
مدیرکل دفتر تسهیلات و کارآفرینی گفت: مقرر شد تا آثاری که به جشنواره ارسال می‌شود توسط داور استانی، داور تخصصی حوزه و داور کارآفرین مورد ارزشیابی قرار بگیرد.

 با نظام ارزش‌گذاری بازار گردشگری درجه‌بندی می‌شود
زاهد شفیعی بیان کرد: طرح برند گردشگری جمهوری اسلامی ایران مأموریت آن متمایزسازی محصول گردشگری ایران بود. در فاز یک به هویت بصری و کلامی رسیدیم تا بتواند محصول گردشگری جمهوری اسلامی ایران را عرضه کند. در فاز دوم نیز استانداردسازی زنجیره محصولات و خدمات گردشگری کشور که منجر به تصویب آیین‌نامه در هیأت دولت شد، این آیین‌نامه کمک می‌کند بتوانیم برند ملی را حمایت کنیم، که کار ارزشمندی است.
مدیرکل دفتر مطالعات، آموزش و برنامه‌ریزی گردشگری افزود: در بخش ارزشیابی نظام گردشگری چالش اساسی داریم، متأسفانه ساختار ارزش‌گذاری‌مان دولتی و اداری بوده است. اما رویکردی را که ما ایجاد کردیم، این بود که مأموریت برند این است که نظام ارزشیابی ما به سمت بازار برود تا بازار آن را درجه‌بندی کند و خروجی این جشنواره در امتداد طرح برند باشد تا ارتقای کیفیت خدمات را داشته باشیم.
محمدحسین دهقانی بیان کرد: سنجش‌های تخصصی باید برای این جشنواره داشته باشیم تا ارزیابی دقیقی انجام شود.

 تجاری‌سازی محصولات صنایع‌دستی در دولت یازدهم و دوازدهم
وی گفت: صنایع‌دستی با جامعه هدف گسترده رو به رو است. برگزاری چنین جشنواره‌ ارزشمندی می‌تواند اقدام شایسته‌ای باشد برای اینکه با یک تحول جدید در حوزه صنایع‌دستی روبه‌رو باشیم.
معاون دفتر حمایت از تولید معاونت صنایع‌دستی وزارت میراث‌فرهنگی افزود: حدود ۲۹۵رشته صنایع‌دستی در سطح کشور داریم که تنوع محصولات را به دنبال دارد. شاهد تحول در رویکرد سنتی صنایع‌دستی هستیم. از جمله اتفاقات خوبی که در معاونت صنایع‌دستی افتاده است تجاری‌سازی محصولات صنایع‌دستی در دولت یازدهم و دوازدهم است. کارآفرینان خوب و تأثیرگذاری در رشته‌های مختلف صنایع‌دستی وجود دارند.
دهقانی بیان کرد: در سال‌های گذشته اقدامات زیادی در خصوص ترویج صنایع‌دستی انجام شده و نگاه ما بیشتر تأکید بر کیفیت بوده است. در حوزه صنایع‌دستی با توجه به تنوع رشته‌ها، نحوه سنجش آثار کارآفرینان صنایع‌دستی برای ما بسیار حایز اهمیت است تا بتوانیم به شکل کاملاً تخصصی این ارزشیابی را انجام دهیم.
 وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی پیشرو در کارآفرینی
مدیرکل دفتر توسعه امور کارآفرینان و بهره‌وری نیروی کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی  افزود: برگزاری چهاردهمین جشنواره ملی کارآفرینان برتر تجربه خوبی برای ما است. وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی جزو نخستین وزارتخانه‌هایی است که در بحث کارآفرینان پیشرو بوده و قبل از تصویب در هیأت دولت به این موضوع هوشمندانه ورود کرده است.
رحیم سرهنگی گفت: این مسیر را باید تمام وزارتخانه‌ها در حوزه‌های تخصصی پیش ببرند و در سطح ملی کارآفرینان انتخاب و معرفی بشوند.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com