1403-01-271403-02-06bool(false) تأکید استاندار بر زنجیره تولید همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : پنجشنبه ، 6 ارديبهشت 1403

Today : Thu, April 25, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  121718 تاریخ انتشار:  1400-10-23 - 09:30 تعداد بازدید:  307
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

در جلسه صادرات غیرنفتی مطرح شد
تأکید استاندار بر زنجیره تولید

اقتصادی

■ معاون اقتصادی: فارغ‌التحصیلان بازرگانی را به‌کار بگیریم

 برای توسعه استان و رونق اقتصادی باید زنجیره تولید تا مرحله صادرات موردتوجه استان همدان قرار بگیرد تا در بخش صادرات غیرنفتی به عملکرد خوبی دست یابیم.
استاندار در کارگروه توسعه صادرات غیرنفتی استان با اشاره به استعداد استان در زمینه تولید محصولات چرمی، فرش دستباف، سفال و منبت گفت: وضعیت صادرات صنایع‌دستی ما باید ارتقا یافته و در بازارهای جهانی مشتری‌های ثابت و پایدار داشته باشیم.
علیرضا قاسمی‌فرزاد بیان کرد: زنجیره تولید تا صادرات در استان باید مورد توجه ویژه قرار گیرد تا بتوانیم در توسعه صادرات غیرنفتی عملکرد خوبی داشته باشیم.
وی با اشاره به انتخاب 7 صادرکننده نمونه استان گفت: صادرکنندگان استان و تولیدکنندگان صادرات‌محور باید شاخص‌ها و مؤلفه‌های صادرات کالا را رعایت کرده و برای کسب امتیاز بیشتر تلاش کنند تا بتوانیم افراد بیشتری را به عنوان نمونه معرفی و تجلیل کنیم.
قاسمی از فعالان اقتصادی به ویژه صادرکنندگان خواست کشورهای همسایه را در اولویت برنامه صادراتی خود قرار دهند تا موجب کاهش هزینه‌های حمل و نقل و ترانزیت کالا شوند.
استاندار گفت: ۷۳۰ میلیون دلار انواع کالاهای تولیدی استان در ۹ ماه نخست امسال از طریق گمرکات به خارج از کشور صادر شده است.
به گزارش ایرنا، قاسمی اظهار کرد: اقلام صادراتی استان شامل ۱۱۰ قلم کالا در بخش کشاورزی، صنعتی، معدنی و صنایع‌دستی است که به ۲۹ کشور جهان صادر شده است.
وی با تأکید بر اینکه ‌هزار و ۳۰۰ میلیون دلار صادرات از استان برای امسال هدفگذاری شده است، گفت: باید برای افزایش میزان صادرات تا پایان سال تلاش کنیم تا هدف موردنظر محقق شود.
استاندار افزود: طبق آمارهای موجود کشمش، فروسیلیس، وازلین صنعتی، سیمان و پی‌وی‌سی پزشکی از اقلام مهم صادراتی استان هستند که با توجه به ظرفیت‌های بخش کشاورزی و صنایع‌دستی سبد صادراتی ما باید متنوع‌تر باشد.
 تشکل‌های صادراتی باید تقویت شود
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان نیز در این جلسه تقویت تشکل‌های صادراتی را ضروری دانست و گفت: فارغ‌التحصیلان رشته‌های بازرگانی باید به این سمت هدایت شوند، زیرا تمام تولیدکنندگان نمی‌توانند صادرکننده باشند و این وظیفه شرکت‌های صادراتی است.
ظاهر پورمجاهد خاطرنشان کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان بسیاری در استان وجود دارد که در زمینه تبادل و صادرات دانش فنی فعالیت می‌کنند، اما آمار و اطلاعات آنها به سبد صادراتی استان اضافه نمی‌شود که از این پس باید مورد توجه قرار گیرد.
وی از راه‌اندازی خوشه‌های صنعتی چرم و فرش در استان توسط شرکت شهرک‌های صنعتی خبر داد و افزود: ساماندهی این محصولات بومی موجب رونق تولید و توسعه صادرات استان می‌شود.
پورمجاهد با اشاره به وجود ۷۰ هزار بافنده فرش در استان تصریح کرد: فرش‌هایی با برندهای مشهور توسط این افراد تولید می‌شود که امیدواریم در سایه خوشه صنعتی فرش به جایگاه واقعی خود در زمینه صادرات برسند.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com