اختصاص بودجه جداگانه برای کارگران بدون بیمه بیکاری همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : پنجشنبه ، 9 فروردين 1403

Today : Thu, March 28, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * 1402، مهار تورم و رشد تولید
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  112913 تاریخ انتشار:  1399-08-07 - 10:38 تعداد بازدید:  162
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

یک فعال حوزه کار تأکید کرد:
اختصاص بودجه جداگانه برای کارگران بدون بیمه بیکاری

اقتصادی

 

 یک فعال حوزه کار پیش‌بینی ردیف بودجه جداگانه برای گروه‌های بدون بیمه بیکاری را خواستار شد و بر لزوم توزیع هدفمند بسته‌های معیشتی و کمک خیرین به کارگران بیکار شده از کرونا با همکاری تشکل‌های کارگری تأکید کرد.
رحمت‌ا... پورموسی در گفت‌وگو با ایسنا، با تأکید بر حمایت از کارگران مشاغل آسیب‌دیده از کرونا، اظهار کرد: با شیوع کرونا بسیاری از کارگران بخش‌های خدماتی و گردشگری، کارگران شاغل در برخی صنایع، هتل‌ها و رستوران‌ها دچار بیکاری شدند. یک عده از کارگرانی که بیمه بودند توانستند از بیمه بیکاری استفاده کنند ولی عده‌ای دیگر به دلایل مختلفی از جمله اینکه از طرف کارفرما برایشان بیمه رد نشده یا جزو کارگران کارگاه‌های زیرپله بودند، مشمول پرداخت بیمه بیکاری نشدند.
 کارگران ساختمانی و روزمزد متحمل بیشترین آسیب از کرونا
وی افزود: متأسفانه در این بین کارگران روزمزد و کارگران ساختمانی هم بیشترین آسیب را متحمل شدند و چون کارفرما نداشتند که 3 درصد حق بیمه بیکاری آنها را بپردازد، نتوانستند در ایام بیکاری از حمایت‌های بیمه‌ای برخوردار شوند.
به گفته این فعال حوزه کار، گروه‌هایی مثل رانندگان تاکسی، قالیبافان، کارگران ساختمانی، کارگران فصلی و کارگران روزمزد از شمول بیمه بیکاری خارج هستند.
پورموسی در ادامه با اشاره به منویات مقام معظم رهبری در ضرورت حل مشکل کارگران بدون بیمه بیکاری و افراد بیکارشده از کرونا توسط سازمان تأمین اجتماعی گفت: مقام معظم رهبری در دیدار اخیر خود با اعضای ستاد مقابله با کرونا تأکید داشتند که افراد بیکارشده در جریان کرونا و کسانی که بدون بیمه بیکاری بودند، حمایت شوند. این کمک می‌تواند در قالب پرداخت بدهی دولت به تأمین اجتماعی صورت گیرد. درحال‌حاضر سازمان تأمین اجتماعی نزدیک به ۳۰۰ هزار میلیارد تومان از دولت طلبکار است که جزو دیون به‌شمار می‌رود و از محل این مطالبات می‌توان بیمه قالیبافان و کارگران ساختمانی را تعهد کرد.
 پیش‌بینی ردیف بودجه جداگانه برای گروه‌های بدون بیمه بیکاری
این فعال حوزه کار درباره پیش‌بینی منابع برای بیمه بیکاری کارگران بدون بیمه بیکاری، گفت: معتقدم که از سال‌های گذشته باید برای این گروه از کارگران تمهیداتی پیش‌بینی و ردیف بودجه‌ای درنظر گرفته می‌شد. درحال‌حاضر می‌توانیم از محل هدفمندی یارانه‌ها یا افزایش قیمت حامل‌های انرژی و بنزین یا صرفه‌جویی‌های دولتی ردیف جداگانه‌ای تعریف و در مواقع ضروری و بحرانی به آنها کمک کنیم.
پورموسی متذکر شد: منابع تأمین اجتماعی متعلق به بیمه‌شدگان آن است و ما باید منابع جدیدی برای این منظور پیش‌بینی کنیم و در اختیار تأمین اجتماعی قرار بدهیم. در عین‌حال کارفرمایانی که لیست بیمه کارگرانشان را رد نکرده‌اند و بیمه‌گریزی کرده‌اند، شناسایی کنیم و آمار افراد بدون بیمه را به‌دست آوریم.
وی درباره پرداخت بسته‌های معیشتی با کمک خیرین نیز، گفت: بسیاری از گروه‌های کارگری مثل کارگران ساختمانی انجمن صنفی دارند که می‌توان با همکاری انجمن‌های صنفی هر شهر لیست کاملی از کارگران آسیب‌دیده از کرونا را در اختیار وزارت کار قرار داد و با کمک خیرین بسته‌های حمایتی و کمک‌های مؤمنانه را به شکل هدفمند توزیع کرد.
در پی تأکیدات رهبر معظم انقلاب بر لزوم حمایت از کارگران بیکارشده از کرونا و حل مشکل کارگران بدون بیمه بیکاری، وزارت کار با تشکیل کارگروه ویژه‌ای به‌منظور برآورد منابع مورد نیاز و شناسایی دقیق‌تر بیکاران صاحب کار غیررسمی، تدوین برنامه عملیاتی جامع برای اجرای فرامین و وظایف ابلاغی رهبر معظم انقلاب را در دستور کار قرار داد.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com