|
بین الملل |
|
|
بازداشت شيخ نمر عربستان را بهم ريخت
همدانپیام: به دنبال برگزاري تظاهرات ساكنان منطقه شيعه نشين عربستان در اعتراض به بازداشت خشونتآميز شيخ نمر، دست كم دو تن كشته و چهارتن ديگر زخمي شدند.
|
|
|
|
برگزاري نشستي جديد براي سوريه
همدانپیام: روسيه اعلام كرد كه نشستي جديد در رابطه با سوريه با حضور متحدين سوريه مانند ايران را خوستار است و تاكيد كرد كه گفتوگوها نبايد درباره سرنوشت بشار اسد تصميمگيري كند.
|
|
|
|
بشار اسد در گفتگو با يك شبكه آلماني:
ميمانم چون از حمايت اكثريت برخوردارم
همدانپیام: رئیس جمهوری سوریه در گفتگو با یک شبکه تلویزیونی آلمانی با بیان اینکه ملت باید درباره آینده کشورشان و اینکه من باید بمانم یا بروم تصمیم بگیرند بیشترین قربانیان درگیریها در سوریه را حامیان نظام دانست و تصریح کرد: آمریکا از تروریستها در سوریه حمایت سیاسی میکند.
|
|
|
|
حمله احتمالی به سوریه فاجعهبار است
همدانپیام: معاون امور عربی آفریقایی وزیر امور خارجه کشورمان طرح برخی کشورها برای برکناری یا تبعید اجباری بشار اسد را «شکست خورده» دانست و نسبت به هرگونه حمله احتمالی به این کشور هشدار داد و آن را «احمقانه» و «فاجعهبار» توصیف کرد.
|
|
|
|
پايان كنفرانس توكيو
تعهدات افغانستان در قبال كمك 16 ميليارد دلاري جهان
همدانپيام: در پايان كنفرانس توكيو در خصوص افغانستان، دولت حامد كرزاي به انجام يك سري از وظايف متعهد شد؛ وظایفي از جمله برگزاری انتخابات آزاد، بهبود بخشیدن به مدیریت دولتی، نظارت بهتر بر امور مالی و مبارزه با فساد اداری و مالی.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|