بین الملل |
|
یورش نظامیان صهیونیست به مسجدالاقصی
همدانپيام: نظامیان رژیم صهیونیستی در توهین آشکار به مقدسات بیش از یک میلیارد مسلمان جهان، ديروز به صحنهای مسجدالاقصی حمله ور شدند و این مکان مقدس را اشغال کردند.
|
|
|
پس از اجلاس سه جانبه افغانستانـپاکستانـایران شكل گرفت؛
گفتوگوی تلفنی اوباما با حامد کرزی
همدانپيام: کاخ سفید اعلام کرد که باراک اوباما رئیسجمهوری آمریکا و حامد کرزی همتای افغانستانی وی درباره روند صلح افغانستان تلفنی گفتوگو کردند.
|
|
|
سفیر ایتالیا در ایران:
رم به دنبال گسترش روابط با تهران است
همدانپيام: سفیر ایتالیا در ایران در دیدار با مدیرعامل سازمان منطقه آزاد تجاری صنعتی چابهار با اشاره به اشتراكات فرهنگی و رفتاری دو ملت گفت: رم به دنبال گسترش روابط با تهران است.
|
|
|
|
رئيس ستاد مشترك نيروي نظامي آمريكا:
ايران بازيگري منطقي است
همدانپيام: رئيس ستاد مشترك نيروي نظامي آمريكا اذعان كرد كه ايران تصميمي براي توليد سلاح هستهاي ندارد.
|
|
|
هدف تجاوز پهبادهای آمریکا به حریم سوریه
همدانپيام: انتشار خبر تجاوز هواپیماهای بدون سرنشین آمریکا به حریم هوایی سوریه موجب شده تا برخی از رسانههای خبری به پوشش آن بپردازند در همین رابطه خبرگزاری فرانسه در گزارشی از فعالیتهای جاسوسی این پهبادها پرده برداشت.
|
|
|
|
|
|
|