ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : چهارشنبه ، 14 مرداد 1405

کد خبر : 115951
 
کوه‌خواری در دامنه الوند بلای جان طبیعت همدان
تاریخ خبر : 1399-11-29
     
 
 
     
متن خبر :


 مسئول دیده‌بان شفافیت و عدالت استان همدان گفت: کوه‌خواری در دامنه الوند بلای جان کمربند سبز همدان و طبیعت بکر آن شده است.
جلال زارعی در گفت‌وگو با مهر گفت: در سال‌های اخیر پدیده و مسأله کوه‌خواری در دامنه الوند به‌ویژه در منطقه گنجنامه و تپه عباس‌آباد رشد چشمگیری داشته است.
وی با بیان اینکه به علت ارزش زمین در مناطق گنجنامه و تپه عباس‌آباد همواره این مناطق مورد توجه سرمایه‌داران بوده است، ادامه داد: از این‌رو این مناطق همواره در خطر کوه‌خواری برای ساخت رستوران و مراکز تفریحی بوده‌اند. زارعی افزود: باید بررسی گردد که کمربند سبز و تنفسی شهر به چه قیمتی درحال نابودی است، در سال‌های گذشته در منطقه بلوار ارم خیلی از باغات از بین رفته و جای خود را به ساختمان‌ها داده‌اند. وی با اشاره به اینکه افراد با زمین‌خواری مساحت زمین خود را افزایش داده و به ساخت‌وساز با مساحت بیشتر می‌پردازند که این ضعف قانون است، اضافه کرد: طبیعت بکر همدان در معرض خطر است و ما می‌بینیم که با از دست دادن این نعمت الهی و طبیعی مجبور به ایجاد فضای سبز و به‌صورت مصنوعی توسط شهرداری هستیم.
مسئول نهاد مردم‌نهاد دیده‌بان شفافیت و عدالت افزود: البته در ۶ ماه اخیر پلیس ساختمان شهرداری اقدامات قابل ملاحظه و ارزشمندی را در این زمینه انجام داده‌اند و پایش ماهواره این مناطق توسط پلیس ساختمان و پیگیری مسأله کوه‌خواری توسط آنها، نقش بسزایی در حفظ طبیعت شهر و کمربند تنفسی همدان داشته است.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.