ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : يكشنبه ، 11 مرداد 1405

کد خبر : 102487
 
وام قرض‌الحسنه به دانشجویان نیازمند توسط بنیاد مستضعفان
تاریخ خبر : 1398-09-17
     
   
     
متن خبر :


 معاون بنیاد مستضعفان از پرداخت بیش از ۳۴ میلیارد تومان وام دانشجویی قرض‌الحسنه و بدون کارمزد توسط این بنیاد به دانشجویان کشور و به ‌ویژه دانشجویان محروم خبر داد.
به گزارش فارس، محسن منصوری، از پرداخت بیش از ۳۴ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان وام دانشجویی به دانشجویان محروم و واجد شرایط، توسط بنیاد مستضعفان خبر داد و اظهار کرد: وام دانشجویی بنیاد مستضعفان موسوم به وام بنیاد علوی در مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری از طریق وزارت علوم و وزارت بهداشت در سراسر دانشگاه‌های کشور به دانشجویان واجد شرایط پرداخت می‌شود.
وی با اشاره به پرداخت این وام در هر ترم به دانشجویان واجد شرایط ادامه داد: تاکنون بیش از ۳۴ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان وام دانشجویی قرض‌الحسنه و بدون کارمزد به بیش از ۶۴ هزار دانشجو در ۱۰۰ دانشگاه وزارت علوم و ۵۶ دانشگاه زیرمجوعه وزارت بهداشت پرداخت شده است. معاون بنیاد مستضعفان خاطرنشان کرد: بازپرداخت این وام‌ها پس از اتمام تحصیل دانشجویان و بعد از گذشت ۶ ماه از تاریخ فارغ التحصیلی آغاز می‌شود و برای دانشجویان پسر نیز تنفس ۲ ساله به منظور پایان دوره خدمت سربازی منظور شده است. منصوری در خصوص مبلغ وام دانشجویی این بنیاد نیز گفت: طی توافق صورت گرفته با وزارتخانه‌های بهداشت و وزارت علوم، دانشجویان مجرد واجد شرایط این وام در هر ترم ۶۰۰ هزار تومان و برای دانشجویان متاهل در هر ترم ۸۰۰ هزار تومان دریافت می‌کنند. وی خاطرنشان کرد: در سال ۹۸ نیز بیش از ۳۸۵۰ فقره وام قرض‌الحسنه دانشجویی توسط بنیاد مستضعفان به دانشجویان واجد شرایط پرداخت شده است.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.