ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : جمعه ، 23 مرداد 1405

کد خبر : 119390
 
هفته دولت متفاوت
تاریخ خبر : 1400-06-06
     
   
     
متن خبر :


 شهیدان رجایی و باهنر دولتمردان شهیدی هستند که یاد و نامشان همواره بر پیشانی تاریخ خواهد درخشید و الگوهای جاودان دولتمردی در نظام جمهوری اسلامی ایران هستند که باید دولتمردان به شیوه عملی آن بزرگواران تأسی جویند.
امسال هفته دولت از چند جهت متفاوت‌تر از سال‌های گذشته است نخست به جهت اینکه پس از 8 سال دولتی جدید شکل گرفته است دولتی که مسلماً در روش‌های دولتمردی متفاوت‌تر از دولت‌های یازدهم و دوازدهم است، زیرا در انتخابات 28خردادماه مردم به ادامه تفکر دولت گذشته رأی ندادند و مردمی که یک‌بار در انتخابات 1396، 16میلیون رأی به رئیسی داده بودند در 1400علی‌رغم همه مشکلات از رأی قبلی خود با آرای بیشتر دفاع کردند و رئیسی را رئیس‌جمهور کردند.
دوم اینکه رأی اعتماد به وزرای پیشنهادی دولت رئیسی امسال دقیقاً در هفته دولت انجام و روز چهارشنبه سوم شهریورماه مجلس شورای اسلامی با رأی بسیار بالایی 18نفر از 19نفر وزرای پیشنهادی رئیسی را تأیید کرد که موضوع نیز مسئولیت دولت جدید را دوچندان کرده است و حال نخستین اقدام کابینه جدید تجدیدمیثاق با آرمان‌های امام‌خمینی(ره) و شهیدان دولت شهیدان رجایی و باهنر است که پنجشنبه انجام شد و آغاز رسمی کار دولت سیزدهم بود.
دولت جدید باید به انتظارات مردم در حداقل زمان ممکن پاسخ مثبت دهد زیراکه ماه عسل دولت‌ها بیش از 2،3 ماه نیست و بعد از آن باید به تحقق وعده‌های داده شده جامه‌عمل پوشاند و مردم تغییر در زندگی خود را احساس کنند.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.