ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : چهارشنبه ، 14 مرداد 1405

کد خبر : 109226
 
مدیر امور شعب بانک کشاورزی استان همدان خبر داد

پرداخت 117 درصدی تسهيلات ازدواج
تاریخ خبر : 1399-03-22
     
 
 
     
متن خبر :

 در سال گذشته ۳۹ هزار و ۷۷ فقره تسهیلات به مبلغ ۱۵ هزار و ۴۳۴ میلیارد ریال توسط بانک کشاورزي پرداخت شده که به گفته مدیر امور شعب بانک کشاورزی استان همدان نسبت به مدت مشابه سال ۹۷ افزایش ۳۱ درصدی داشته است.
به گزارش همدان‌پيام، هوشنگ حیدرنژادیان در جمع خبرنگاران گفت: در سال گذشته 2 هزار و 775 فقره تسهیلات ازدواج به مبلغ ۸۵۷ میلیارد ریال در استان همدان پرداخت شده است که جذب ۱۱۷ درصدی دارد.
وی با تأکید بر نقش بانک کشاورزی در تولید و اشتغال عنوان کرد: در بخش اشتغال پایدار روستایی ۳۱۸ فقره تسهیلات غیرحمایتی به مبلغ هزار و ۶۴۴ میلیارد و ۷۶۴ میلیون ریال و ۸۹۵ فقره تسهیلات حمایتی به مبلغ ۳۷۴ میلیارد و ۹۳۳ میلیون ریال پرداخت شده است.
وی از پرداخت تسهیلات به 6 طرح شاخص بخش کشاورزی خبر داد و یادآور شد: ۵۵۰ میلیارد ریال تسهیلات به 6 واحد تولید فرنچ فرایز، کشتارگاه صنعتی طیور، سردخانه سورت و بسته‌بندی صنعتی، تولید کود شیمیایی و سموم کشاورزی، آرد سینا و تولید تخم‌مرغ پرداخت شده که ۴۲۵ نفر اشتغالزایی داشته است.
حیدرنژادیان با اشاره به پرداخت تسهیلات یارانه‌دار به‌منظور توسعه کشت گلخانه‌ای در استان خاطرنشان کرد: در استان همدان پرداخت تسهیلات از محل بند الف تبصره ۱۸ که مربوط به تسهیلات یارانه‌دار است به ۶۰ هکتار ‌گلخانه پیگیری شده که ۳۹ فقره به مساحت ۱۸ هکتار پرداخت شده است.
وی با بیان اینکه ۴۶۷ میلیارد ریال تسهیلات به ۱۸ هکتار گلخانه استان پرداخت شده است، گفت: درحال‌حاضر ۴۲ هکتار آماده پرداخت در بانک کشاورزی وجود دارد و بانک آماده دریافت طرح‌های جدید است.
مدیر امور شعب بانک کشاورزی استان همدان با اشاره به پرداخت تسهیلات به حوزه مکانیزاسیون کشاورزی، خاطرنشان کرد: در سال گذشته هزار و 17 فقره تسهیلات به مبلغ ۷۳۵ میلیارد و ۷۷۳ میلیون ریال در قالب خرید ادوات و ماشین‌آلات کشاورزی پرداخت شده است.
وی بیان کرد: مطالبات 4 هزار و 157 نفر از کشاورزان که از تسهیلات بند خ ماده ۳۳ مربوط به خسارت‌دیدگان بخش کشاورزی از مهر سال ۹۶ تا شهریور امسال بوده به مبلغ ۷۸۰ میلیارد ریال تمدید شده و ۳۳۷ میلیارد ریال یارانه نیز داده شده است.
حیدرنژادیان افزود: همچنین از محل بند ل تبصره ۱۶ که مربوط به بخشودگی تسهیلات زیر یک میلیارد ریال بوده، ۸۴۹ نفر حدود هزار و 135 میلیارد ریال به بانک بدهکار بودند که بدهی این افراد بخشوده شده است.
وی تصریح کرد: مطالبات ۱۵ هزار و ۱۳۶ نفر که 4 هزار و 688 میلیارد ریال بوده تمدید شده است و به‌طور کلی ۲۰ هزار و ۱۴۲ نفر به مبلغ 6 هزار و 957 میلیارد ریال از این مزیت‌های قانونی استفاده کرده‌اند.
وی با تأکید بر اینکه ۹۰ درصد از تسهیلات بانک کشاورزی در بخش کشاورزی پرداخت شده است، اظهار کرد: ۶۶ درصد از تسهیلات پرداختی سرمایه‌ای و زیربنایی بوده و ۳۴ درصد در قالب سرمایه درگردش و به‌منظور افزایش توان واحدهای تولیدی بوده است.
مدیر امور شعب بانک کشاورزی استان همدان با بیان اینکه انتظار داریم مشتریان بانک به موقع اقساط خود را پرداخت کنند تا توان مالی بانک در پرداخت تسهیلات افزایش یابد، خاطرنشان کرد: ۳۲ هزار نفر به مبلغ 3 هزار و 640 میلیارد ریال به بانک کشاورزی بدهکار هستند که عمده مطالبات بانک نزد واحدهای تولیدی است.
حیدرنژادیان از احیای ۶۴ واحد راکد و تملیکی بانک کشاورزی خبر داد و ‌افزود: در سال گذشته ۶۴ طرح راکد به مبلغ ۱۳۲ میلیارد ریال احیا و بازگردانده شده است و در 2 سال گذشته هیچ واحد تملیکی جدیدی در استان نداشته‌ و سعی کرده‌ایم واحدهای تملیکی را بازگردانیم.
وی با بیان اینکه ۱۸ طرح عمده سررسید شده مشکوک‌الوصول در بانک کشاورزی داریم که مبلغ بدهی آنها 2 هزار میلیارد ریال است، تأکید کرد: در سیل سال گذشته ۳۶۹ میلیارد ریال اعتبار ابلاغی استان بود که تاکنون 4/96 درصد معادل ۳۵۶ میلیارد ریال به 4 هزار و 376 نفر پرداخت شده است.
وی با بیان اینکه بانک کشاورزی در بحث صادرات محصولات کشاورزی نیز ورود کرده است، یادآور شد: در سال ۹۷ در استان همدان 3 هزار و 872 میلیارد ریال صادرات از گمرکات انجام شده و بانک کشاورزی ۴۰۳ میلیارد ریال تسهیلات صادراتی پرداخت می‌کند، به‌طوری‌که صادرات ۷۰۰ هزار تن از محصولات کشاورزی از سوی بانک کشاورزی تأمین مالی شده است.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.