ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : چهارشنبه ، 14 مرداد 1405

کد خبر : 125043
 
استاندار:

جلوی ساخت و سازهای غیرمجاز گرفته شود
تاریخ خبر : 1401-04-30
     
 
 
     
متن خبر :

 ۲ هزار و ۲۱۲ مورد ساخت و ساز غیرمجاز سال ۱۴۰۰ در شهرستان همدان شناسایی و تخلف آنها به مراجع قضایی اعلام شده است.
استاندار در جلسه استانی کارگروه فراقوه‌ای مبارزه با زمین‌خواری اعلام کرد که برای مبارزه با زمین‌خواری، باید سازوکاری اندیشید که اصلاح قانون، مقتضیات منطقه‌ای و نیاز واقعی مردم در آن لحاظ شود.
علیرضا قاسمی فرزاد با تاکید بر اینکه  از فرمانداران خواست که این جلسه در سایر شهرستان ها برگزار شود، تصریح کرد: دستگاه‌های مسئول در زمینه مقابله با زمین خواری بر اساس تجربیات به دست آمده، راهکارهای مناسب برای مقابله با زمین‌خواری را احصا و به عنوان یک بسته پیشنهادی به مراجع تصمیم‌گیر ارائه کنند.
وی با بیان اینکه جهاد کشاورزی باید از ساخت و سازهای غیر قانونی جلوگیری کند، ادامه داد: شهرداری و سازمان جهاد کشاورزی، باید پیش از آغاز ساخت و سازهای غیرقانونی نسبت به جلوگیری ازآن و بروز این تخلف اقدام‌ کند.
قاسمی افزود: اجرای قانون وظیفه و تکلیفی است که برعهده مسوولان دولتی است، و باید به نحو دقیق و درستی انجام شود.
استاندار تصریح کرد: زمین‌خواری، ضربه‌های بسیار بزرگ و جبران ناپذیری به اراضی در سطح کشور وارد کرده‌ است.
به گزارش ایرنا، قاسمی فرزاد افزود: براساس گزارش‌های موجود، بیشترین تعداد پرونده‌های ساخت وساز غیر قانونی، مربوط به سنوات گذشته است که احکام تخریب ساخت و سازهای غیر مجاز صادر شده اما به هر دلیلی اجرا نشده است .
وی تأکید کرد: بی‌شک اجرای این قانون به صورت واحد در سراسر کشور با اشکالاتی وارد است، بنابراین لازم است که مقتضیات و ظرفیت‌ها و امکانات مناطق مختلف در نظر گرفته شود.
وی اضافه کرد: با فشار زیاد و محدودیت‌های پر شمار نمی‌توان در زندگی طبیعی مردم دست بُرد و محدودیت‌های خاصی برای باغات و فضای سبز ایجاد کرد؛ زیرا آن‌ها را به سوی فساد اداری و سازمانی سوق می‌دهد.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.