ttttt1405-05-011405-05-11bool(false) 1405-05-011405-05-11bool(false) 1405-05-011405-05-11bool(false) 1405-05-011405-05-11bool(false) پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : يكشنبه ، 11 مرداد 1405

کد خبر : 111473
 
۱۵۰۰ بسته معیشتی بین نیازمندان نهاوند توزیع شد
تاریخ خبر : 1399-06-15
     
 
 
     
متن خبر :


 در چهارمین مرحله از رزمایش کمک‌های مؤمنانه در نهاوند، تعداد  هزار و ۵۰۰ بسته معیشتی بین نیازمندان شهر و روستاها توزیع شد.
فرمانده سپاه نهاوند گفت: طبق سنت حسنه موسوم به کمک مؤمنانه که رهبر معظم انقلاب بر اجرای آن تأکید کردند، مرحله جدیدی از عملیات مواسات و همدلی در شهرستان نهاوند انجام شد.
علی مختاری افزود: با توجه به شرایط کرونایی کشور در راستای اجرای فرامین رهبر معظم انقلاب مبنی بر کمک به نیازمندان، مرحله جدیدی از رزمایش کمک مؤمنانه توسط سپاه نهاوند اجرا شد.
وی اظهار کرد: تاکنون در 3 مرحله رزمایش کمک‌های مؤمنانه در شهرستان نهاوند اجرا و بسته‌های معیشتی بین‌ نیازمندان توزیع شده است. مختاری افزود: در مرحله چهارم که امروز اجرا می‌شود  هزار و ۵۰۰ بسته معیشتی توسط سپاه نهاوند در بین نیازمندان شهر و روستا توزیع می‌شود. وی اظهار کرد: ارزش هر بسته ۳۰۰ هزار تومان است و سعی داریم مرحله دیگری از رزمایش کمک‌ مؤمنانه را اجرا کنیم.
وی عنوان کرد: در دهه پایانی ماه صفر، مرحله پنجم کمک‌های مؤمنانه در شهرستان نهاوند با همکاری خیرین و مردم اجرا می‌شود.
وی در پایان گفت: تا‌کنون در مراحل مختلف اجرای رزمایش کمک مؤمنانه بیش از ۶ هزار و ۵۰۰ بسته معیشتی در سطح شهر و روستاهای شهرستان نهاوند توزیع شده است.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.