ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : شنبه ، 17 مرداد 1405

کد خبر : 105544
 
حوزه هنری استان برگزار می‌کند
تاریخ خبر : 1398-11-16
     
 
 
     
متن خبر :

 کارگاه تدریس نوازندگی سه‌تار در همدان نخستین کارگاه تخصصی نوازندگی سه‌تار با تدریس بهداد بابایی 17 بهمن ماه در آموزشگاه موسیقی رودکی همدان برگزار می‌شود. این کارگاه تخصصی در 2 سطح متوسط و عالی برگزار خواهد شد و آموزش مطالب فنی چون ردیف، تکنیک و اصول نوازندگی در دستور کار قرار دارد. جلال‌الدین سروش، مسئول واحد موسیقی و سرود حوزه هنری استان همدان درباره این کلاس گفت: این دوره به شکل کامال علمی و تخصصی برگزار می‌شود و همه جزئیات نوازندگی سه‌تار به هنرآموزان آموخته خواهد شد.
سروش اهداف برگزاری چنین کلاس‌هایی را اینطور برشمرد: آموزش به شیوه علمی و تخصصی در موسیقی بسیار مهم است. هدف واحد موسیقی حوزه هنری استان همدان، ایجاد تحول علمی در عرصه موسیقی استان است و با دعوت از اساتید مجرب و متخصص کشوری و همچنین برگزاری شب‌های آواز هگمتانه و دوره‌های علمی مختلف در رشته‌های گوناگون موسیقی، گام‌هایی را برای تحقق این امر برداشته است.
بهداد بابایی، دانش آموخته مقطع ارشد رشته موسیقی و مدرس دانشگاه هنر است و فعالیت‌هایی چون آهنگسازی، عضویت در گروه موسیقی عارف به سرپرستی استاد پرویز مشکاتیان، بهره‌گیری از اساتیدی چون محمدرضا درویشی و داریوش پیرنیاکان، تولید آلبوم موسیقی «جوی نقره مهتاب»، بداهه خوانی و بداهه‌نوازی به همراه ایرج بسطامی را در کارنامه خود دارد.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.