ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

کد خبر : 140144
 
افزایش ۳۵ درصدی قیمت لبنیات معیشت را دچار مشکل کرد
تاریخ خبر : 1403-08-01
     
 
 
     
متن خبر :


 کبودراهنگ-اکرم حمیدی-خبرنگار همدان‌پیام: قیمت لبنیات و کالاهای اساسی مورد نیاز مردم بین ۳۰ تا ۳۵درصد افزایش قیمت داشته که به شدت مردم را دچار مشکل کرده‌ است.

نماینده مردم بهار و کبودراهنگ در مجلس شورای اسلامی با بیان این مطلب افزود: مسائلی که مربوط به زندگی و معیشت مردم است را به دولت تذکر می‌دهیم و باید به این مشکلات رسیدگی شود .

فتح ا... توسلی ادامه داد: متأسفانه تکلیف سامانه یکپارچه خودرو مشخص نیست بیش از 5/2میلیون نفر در این سامانه ثبت‌نام کردند در حالی که شرکت‌های خودروسازی اعلام می‌کنند به هیچ عنوان توان تأمین این خودروها را ندارند اما وزارت صنعت معدن و تجارت فشار می‌آورد ثبت نام انجام شود.

توسلی افزود: علی‌رغم ابلاغ بانک کشاورزی برای امهال تسهیلات کشاورزی سازمان برنامه و بودجه تأمین اعتبار نکرده و کشاورزان دچار مشکل شدند و بانک‌ها تضامین را به اجرا گذاشته و در مواردی نیز حساب‌های کشاورزان را مسدود کرده‌اند که غیرقابل توجیه است. چگونه می‌شود پس از ۷ماه وضعیت امهال تسهیلات کشاورزی مشخص نباشد.

وی در خصوص تأمین قیر نیز بیان کرد: در مناطق سردسیر حداکثر یک ماه دیگر می‌توان کار کرد اما هنوز سهمیه قیر امسال ابلاغ نشده است در منطقه سردسیر تا یک ماه آینده پروژه‌های راه روستایی و آموزش و پرورش و سایر موارد قابل اجرا نیست.

وی همچنین خاطر نشان کرد: در استان همدان 350میلیارد تومان مطالبات کشاورزان جوکار باقی مانده است اما کسی پاسخگو نیست در حالی که باید کشت دوم را انجام دهند.

 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.