|
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان همدان گفت: به منظور ایمنسازی گردنه اسدآباد اقدامات مناسبی از جمله روکش آسفالت و روشنایی در گردنه اسدآباد ایجاد شد.
صفر صادقیراد، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان همدان امروز در گفتوگو با فارس اظهار کرد: به منظور ایمنسازی گردنه اسدآباد، اقدامات خوبی انجام شده تا بخشی از مشکلات مسیر عبوری غرب کشور برطرف شود.
وی با بیان اینکه در گردنه اسدآباد گارد میانی جاده ایجاد شده است افزود: این امر باعث جدا شدن لاین میانی شده که در کاهش حوادث جادهای نیز موثر است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان همدان به ایجاد روشنایی در گردنه اسدآباد اشاره کرد و یادآور شد: در گذشته روشنایی جاده فرسوده و در کنار جاده بود که علاوه بر قطعی و وصلی مشکلاتی داشت و در بیشتر مواقع نیز روشنایی نداشت که اکنون روشنایی در وسط جاده ایجاد شده که بسیار اثربخش است.
وی یادآور شد: یکی دیگر از اقدامات شانهسازی در بخش زیادی از جاده است که اکنون به صورت خاکی است اما در صورت تزریق اعتبار لاین کندرو نیز اضافه میشود.
صادقیراد با بیان اینکه روکش جاده نیز در حال انجام است تصریح کرد: روکش اسفالت گردنه اسدآباد مشکل زیادی داشت که اکنون روکش آن در حال انجام است و تا چند روز آینده که حجم تردد زائران افزایش میباید، کار به اتمام میرسد.
|