ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : يكشنبه ، 11 مرداد 1405

کد خبر : 142497
 
فرماندار رزن در ستاد بحران:

بخشداران و دهیاران آماده‌ مقابله با آتش‌سوزی‌ها باشند
تاریخ خبر : 1404-01-21
     
 
 
     
متن خبر :


بخشداران و دهیاران موظفند در جلسات مختلف، تمهیدات لازم را برای پیشگیری از آتش‌سوزی در فصل گرم سال اتخاذ کرده و نسبت به آماده‌سازی نیروهای محلی اقدام کنند.

فرماندار رزن در نخستین جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران شهرستان رزن که در محل فرمانداری رزن برگزار شد، ضمن تأکید بر اهمیت آمادگی همه‌جانبه دستگاه‌ها در برابر بحران‌های احتمالی، اظهار کرد: تمامی مدارس سطح شهرستان باید از نظر تأمین آب گرم در سرویس‌های بهداشتی و تجهیز به سیستم‌های گرمایشی از جمله پکیج، بررسی و پیگیری شوند تا دانش‌آموزان در فصل سرما با مشکل مواجه نشوند.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان رزن، فرهاد جهانیان افزود: خوشحالیم که این دغدغه در میان مسئولین وجود دارد و هدف ما برطرف کردن مخاطرات و تضمین امنیت و سلامت مردم شهرستان است.

وی قانون مدیریت بحران را قانونی جامع و اثربخش دانست و گفت: همه مدیران باید ظرفیت‌های قانونی موجود را به خوبی بشناسند و در مواقع لازم به درستی از آن‌ها بهره‌برداری کنند. سلاح ما در بدنه دولت، نخست بخشنامه‌ها و سپس قلم ما است؛ مدیری که به بخشنامه‌ها و قوانین حوزه خود آگاه نباشد، نمی‌تواند عملکرد مؤثری داشته باشد.

وی بر ضرورت آموزش هدفمند قانون مدیریت بحران به مدیران شهرستانی تأکید کرد و افزود: نیاز است آموزش‌ها با شناسایی دقیق معضلات و چالش‌های سطح شهرستان همراه باشد و نتایج آن به مراجع ذی‌ربط ارسال گردد.

جهانیان همچنین با اشاره به اهمیت پیشگیری از بحران‌ها اظهار کرد: ضروری است پروژه‌هایی که احتمال بروز بحران در آنها وجود دارد، به عنوان پروژه‌های ویژه شناسایی و پیگیری شوند تا قبل از تبدیل شدن به بحران جدی، نسبت به رفع آن‌ها اقدام شود.

وی ضمن تأکید بر نقش جمعیت هلال احمر در آموزش عمومی و تخصصی، خواستار برگزاری دوره‌های آموزشی ویژه برای مدیران، امدادگران و داوطلبان شد.

در ادامه این جلسه، موضوع بارش‌های سنگین برف و ضرورت استفاده از توان تجهیزات و نیروی انسانی مورد بررسی قرار گرفت.

فرماندار رزن با استناد به قانون، بیان کرد: در زمان وقوع بحران، تمام تجهیزات و نیروی انسانی در اختیار ستاد بحران شهرستان قرار دارند و همه دستگاه‌ها موظف به همکاری کامل در رفع سریع مشکلات ناشی از حوادث طبیعی هستند.

فرماندار رزن در بخش دیگری از سخنان خود به کمبود تجهیزات در شهرستان از جمله نبود ست نجات در شهر دمق و وضعیت نامطلوب سالن نگهداری تجهیزات هلال احمر اشاره و تأکید کرد: با توجه به شرایط بحران، انتقال تجهیزات از سالن فعلی به خودروهای امدادی دشوار است و باید نسبت به رفع این مشکلات تدابیر فوری اتخاذ شود.

وی همچنین از شهرداری‌های رزن و دمق خواست تا روند احداث پد فرود بالگرد را در دستور کار قرار دهند. علاوه بر این، شهرداری رزن موظف شد محوطه‌ای مناسب برای احداث سالن مدیریت بحران شهرستان در نظر بگیرد.

در ادامه جلسه مدیرکل ستاد مدیریت بحران استان همدان با تأکید بر اینکه اطلاع‌رسانی در حوزه بحران نیاز به ارزیابی دقیق دارد، تصریح کرد: هیچ فردی به جز استاندار، مجاز به مصاحبه درباره مسائل بحران نیست و انتشار اخبار باید پس از تأیید و ارزیابی انجام گیرد.

حمید پورحسینی با اشاره به اولویت بالای حفاظت از جان شهروندان گفت: تأمین امنیت جان انسان‌ها مهم‌ترین مأموریت همه دستگاه‌هاست و سایر امور در اولویت‌های بعدی قرار می‌گیرند.

وی در ادامه با اشاره به فرسودگی خودروهای آتش‌نشانی در استان، عنوان کرد: به‌جز شهرهای همدان و ملایر، سایر شهرهای استان از تجهیزات مناسبی برخوردار نیستند و لازم است شهرداری‌ها این موضوع را از طریق سازمان شهرداری‌ها پیگیری کنند.

مدیرکل مدیریت بحران همچنین از اختصاص ۲۳۰ میلیارد اعتبار به شهر همدان برای مطالعات جمع‌آوری آب‌های سطحی خبر داد و افزود: سایر شهرها نیز در صورت تکمیل مطالعات، می‌توانند از این اعتبارات بهره‌مند شوند.

وی از ساخت 4 سوله مدیریت بحران در استان خبر داد و ادامه داد: 6 سوله دیگر نیز در حال پیگیری است که شهرستان رزن نیز جزو آ‌نها است.

وی با اشاره به وجود گسل‌های فعال در محدوده شهرستان رزن، بر ضرورت بازسازی، ایمن‌سازی و مقاوم‌سازی تأکید کرد و افزود: رودخانه‌های رزن به عنوان منابع ملی هم از نظر تأمین آب و هم مصالح، دارای اهمیت هستند و لازم است اداره امور آب نسبت به شناسایی و عقد قرارداد جهت بهره‌برداری اصولی از این منابع اقدام کند.

 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.