ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : سه شنبه ، 13 مرداد 1405

کد خبر : 133321
 
شنیده4638
تاریخ خبر : 1402-04-28
     
   
     
متن خبر :

1- سر صنایع دستی در برنامه هفتم توسعه بی‌کلاه مانده است. گویا این حوزه در لایحه برنامه هفتم جایگاهی بی‌رنگ و خالی دارد. گفتنی است به نظر می‌رسد وزارت گردشگری، صنایع دستی و  میراث فرهنگی اولویت را به گردشگری داده است.

2-کیفیت اینترنت در ایران در وضعیت «بحرانی» قرار دارد. گویا اینترنت ایران در بین ۱۰۰ کشور با بیشترین تولید ناخالص ملی، پس از میانمار دومین اینترنت پراختلال و پس از چین، دومین اینترنت محدود دنیا است. گفتنی است اینترنت ایران همچنین بین ۵ اینترنت کند جهان است.

3- جاسوسی ورزشی به رقابت‌های تیم های ایرانی وارد شده است. گویا یک باشگاه فوتبال علیه جاسوسی توسط رقبا اطلاعیه صادر کرده است. گفتنی است این باشگاه با صدور اطلاعیه‌ای، جاسوسی  و افشای قراردادها را با هدف ایجاد بی‌ثباتی دانسته است.

4- سالانه در ایران حدود ۶۰ هزارنفر به دلیل مصرف دخانیات جان خود را از دست می‌دهند. گویا  تنباکو حاوی ۶۰۰ ماده شیمیایی است که هنگام سوختن بیش از ۷۰۰۰ ماده شیمیایی مختلف تولید می‌کند. گفتنی است فیلتر سیگار فراوان‌ترین نوع زباله پلاستیکی در دنیا است که سالیانه ۷۷۰ تُن زباله سمی تولید می‌کند.

5- گوشت کنیایی در راه ایران است گویا دولت برای تنظیم بازار گوشت از کنیا گوشت ارزان‌قیمت وارد می کند. گفتنی است قیمت گوشت در نایروبی کنیا کیلویی بین ۲۷۷ الی ۵۵۵ شیلینگ است.اگر هر شیلینگ کنیا را ۳۴۰ تومان حساب کنیم قیمت گوشت در کنیا به پول ایران کیلویی حدود ۹۴ الی ۱۸۸ هزار تومان خواهد شد البته باید منتظر ماند و دید که گوشت وارد شده از کنیا با چه قیمتی به ایران می‌رسد.

6- پیش ثبت‌نام انتخابات برای کاهش آمار رد‌صلاحبت شدگان مطرح شده است. گویا در این مرحله شرایط او‌لیه‌ ثبت نام مانند نداشتن سوء‌پیشینه و مدرک تحصیلی و نه صلاحیت آنها بررسی می شود. گفتنی است شورای نگهبان اعلام کرده در انتخابا‌تِ سال ۹۴ مجلس حدود ۱۰۰۰ نفر  اصلا شرایط اولیه ثبت نام را نداشته‌اند اما جزو رد‌صلاحیت‌‌شده‌ها حساب شدند؛ در‌حالی‌‌که این افراد اصلا نباید ثبت‌نام می‌کردند.

 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.