تیم فوتبال پورتو با گلزنی «مهدی طارمی» در دیدار مقابل یوونتوس به برتری 2 بر یک دست یافت.
از دور رفت مرحله یکهشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا، ۲ دیدار دیگر برگزار شد که با برتری پورتو و دورتموند به پایان رسید.
در ورزشگاه «دراگائو»، پورتو پرتغال میزبان تیم پرافتخار یوونتوس بود و در پایان این دیدار تماشایی یاران طارمی به پیروزی 2 بر یک رسیدند.
مهدی طارمی که عملکرد درخشانی در این فصل داشته است در ترکیب اصلی پوتو قرار داشت و در همان دقیقه نخست، ستاره فوتبال ایران با سماجت خود از اشتباه «بنتانکور» استفاده کرد و با تکلی جالب موفق شد دروازه یوونتوس را باز کند. این گل در ثانیه ۶۳ به ثمر رسید و به دومین گل سریع تاریخ مرحله حذفی لیگ قهرمانان تبدیل شد. سریعترین گل تاریخ مرحله حذفی در سال ۲۰۱۳ توسط «دوید آلابا» بازیکن بایرنمونیخ و در ثانیه ۲۴ زده شده است.
این نخستین گل مهاجم بوشهری فوتبال ایران در لیگ قهرمانان اروپا بود. پیش از این علی دایی، مهدی مهدویکیا، علی کریمی و سردار آزمون موفق به گلزنی در لیگ قهرمانان اروپا شده بودند.
پورتو نیمه دوم را هم طوفانی آغاز کرد و «موسی مارگا» موفق شد در ثانیه بیستم نیمه دوم، گل دوم میزبان را درون دروازه یوونتوس جای دهد. در دقیقه ۸۲ یوونتوس واکنش نشان داد و پاس «آدرین ربیو» موجب شد تا «فدریکو کیهزا» یکی از گلهای خورده نماینده ایتالیا را جبران کند. در نهایت بازی با برتری 2 بر یک پورتو به پایان رسید تا این تیم امید زیادی به دیدار برگشت و کسب مجوز صعود به مرحله بعدی داشته باشد. در دیگر دیدار همزمان، سهویا از اسپانیا در ورزشگاه «رامون سانچز پیسخوان» شهر سویل میزبان دورتموند آلمان بود که این دیدار با برتری 3 بر 2 میهمان به پایان رسید.
در این دیدار، «سوسو» برای میزبان گلزنی کرد اما در ادامه «داهود» با شوتی تماشایی کار به تساوی کشاند. سپس «ارلینگ هالند» 2 گل متوالی برای دورتموند به ارمغان آورد. در دقایق پایانی، «لوک دییونگ» دومین گل سهویا را به نام خود نوشت تا از سنگینی شکست تیمش بکاهد.
در 2 دیدار دیگر این مرحله پاریسنژرمن فرانسه در نیوکمپ برابر بارسلونای اسپانیا به برتری قاطع 4 بر یک دست یافت و لایپزیگ آلمان با 2 گل مغلوب لیورپول شد.
چهار دیدار باقی مانده دور رفت مرحله یکهشتم نهایی، سهشنبه و چهارشنبه هفته آینده 5 و 6 اسفند برگزار میشود.
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام
بلامانع است.