ttttt1405-05-021405-05-12bool(false) 1405-05-021405-05-12bool(false) پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

کد خبر : 142930
 
همدان میزبان 4مین جشنواره توانمندی های دانشجویان پیام نور

اختراعات دانشجویان به نمایش گذاشته می‌شود
تاریخ خبر : 1404-02-18
نویسنده : فاطمه عباسیان
     
 
 
     
متن خبر :


 جشنواره دستاوردها و توانمندی‌های دانشجویان دانشگاه پیام‌نور یک رویداد کشوری است که در سال‌های اخیر به طور منظم برگزار شده و هر ساله شاهد رشد و توسعه آن بوده‌ایم.

4مین جشنواره دستاوردها و توانمندی‌های دانشجویان دانشگاه پیام‌نور از ۲۲ تا ۲۴ اردیبهشت ماه به میزبانی استان همدان برگزار می‌شود و امسال برای نخستین بار، بخش ویژه "همدان شناسی" به این جشنواره اضافه شده که به بررسی ابعاد تاریخی، فرهنگی، گردشگری و علمی این استان می‌پردازد.

سرپرست دانشگاه پیام‌نور استان همدان در نشست خبری با خبرنگاران گفت: نگاه گذشته نسبت به دانشگاه پیام‌نور تغییر کرده و وزیر علوم پیام‌نور را دانشگاهی عدالت‌گستر در تحصیل می‌داند و امسال جذب دانشجویان این دانشگاه افزایش 30%  داشته‌است.

صفی‌اله صفایی تصریح کرد: بعد از شیوع همه‌گیر کرونا در دانشگاه بالندگی کاهش یافته بود؛ حال با اقدامات مناسب برای تمام رشته‌ها بستر مناسبی فراهم شده و کانون علمی و فرهنگی تشکیل شده و هدف ایجاد دانشگاهی بانشاط پرشور و فعال است.

صفایی تصریح کرد: این جشنواره در 3 حوزه حرکت (اختراعات، ابتکارات و‌توانمندی‌های دانشجویان)، رویش (کانون‌های علمی، فرهنگی، هنری مانند موسیقی و نقاشی)، نشریات دانشجویی(کاغذی و الکترونیکی) است که تا 25 بهمن ماه1403 مهلت ارسال آثار بود.

وی با اشاره به اینکه همدان‌شناسی به این جشنواره اضافه شده است، گفت: حدود 500نفر از سراسر کشور در راستای برگزاری جشنواره به همدان می‌آیند؛ از این فرصت برای شناساندن همدان و ظرفیت‌های استان با همکاری ارگان‌های مختلف بهره‌خواهیم برد. 

سرپرست دانشگاه پیام‌نور استان همدان در پاسخ به پرسش همدان‌پیام در مورد معیارهای انتخاب استان میزبان این جشنواره گفت: یکی‌ از اقدامات در سطح ملی، جشنواره دستاوردها و توانمندی‌های دانشجویان دانشگاه پیام‌نور است که با توجه به پتانسیل استان و دانشگاه، ظرفیت مدیریت و توانمندی مرکز، نیرو انسانی کارآمد و سابقه موفق برگزاری رویداد‌های مشابه مانند همایش بین‌المللی میر سید علی و المپیاد ملی ورزشی دانشجویی، همدان به عنوان میزبان برگزاری انتخاب شده‌است.

 6200 اثر به بخش داوری راه یافت

وی افزود: از سراسر کشور ۷۵۰۰ اثر که نسبت به دوره قبلی به میزبانی اصفهان افزایشی بوده، در سامانه مربوطه ثبت شد و از این تعداد 6200 اثر پالایش شده و به داوری ارسال شد و کیفیت و‌تنوع آثار نیز نسبت به دوره‌های قبل بیشتر و ‌بهتر است.

صفایی تأکید کرد: برای بخش داوری آثار ۲۴۰۰ ساعت وقت اختصاص یافت؛ ۱۶ داور متبحر ملی و استانی آثار ثبت شده را بررسی کرده که ۱۹۰ اثر دانشجویی برگزیده شد که برگزیدگان در جشنواره اعلام خواهند شد.  

صفایی ادامه داد: در این جشنواره 27 غرفه استانی برپاست که استان‌ها آثار خود را به معرض نمایش می‌گذارند و غرفه برتر انتخاب می‌شود. 

وی گفت: با توجه به ترور شهید سید حسن نصرا...، بخشی دیگری از جشنواره به صورت ویژه به نام ایشان نام گرفت تا دانشجویان با ارسال آثار، دلنوشته، شعر، فیلم کوتاه، عکس، کلیپ و نماهنگ یاد این شهید عزیز را گرامی بدارند. 

سرپرست دانشگاه پیام‌نور استان همدان اظهار کرد: به منظور برگزاری هر چه بهتر این رویداد ۱۲ کمیته تخصصی در دبیرخانه جشنواره تشکیل شده‌است.

صفایی افزود: کمیته‌های پذیرش، اسکان، پذیرایی، گردشگری و پشتیبانی هم در راستای اجرای برنامه‌ها فعال شدند.

وی بیان کرد: با توجه به تأثیر برگزاری این رویداد در توسعه گردشگری استان میزبان و متولی حقیقی این برنامه مسئولان مرتبط استان هستند.

 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.