|
|
 |
تاریخ چاپ : دوشنبه ، 12 مرداد 1405کد خبر : 107146 |
| |
|
|
| تاریخ خبر : 1399-01-08 |
|
|
|
|
متن خبر : |
|
- بازاریان خواستار اجرای سریع تر بسته حمایتی دولت هستند. گویا چک بسیاری از بازاریان به دلیل رکود و تعطیلی بازار، بعد از کرونا بی محل شده است.
- گفتنی است دولت وعده حمایت از اصناف و بازاریان داده و در این زمینه مصوباتی نیز داشته که نیازمند تسریع در اجرا پیش از افزایش آسیبهای اقتصادی و اجتماعی به صنوف و بازاریان است.
- عملکرد صدا و سیمای همدان مورد انتقاد چند گروه مردمی قرار گرفتهاست .
- گویا این گروه ها با همراهی انصار حزبالله استان در قالب بیانیهای مواضع خود در خصوص اتفاقات پس از توییت وزیر ارتباطات و تقابل صدا و سیما با رسانه های مستقل را اعلام و از عملکرد صدا و سیمای همدان در فاصله گرفتن از سیاستهای رهبری انقلاب انتقاد کرده اند.
- گفتنی است مدیر کل صدا و سیمای همدان از مدیران بازنشسته ای است که با مجوز، به فعالیت خود که بیشتر جذب مشتریان دولتی برای ساخت برنامه های مشارکتی است، ادامه می دهد.
|
|
|
| |
|
|
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام
بلامانع است. |
|
|
|