ttttt1405-05-021405-05-12bool(false) 1405-05-021405-05-12bool(false) پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

کد خبر : 106637
 
شنیده3710
تاریخ خبر : 1398-12-14
     
   
     
متن خبر :

1-رایزنی برای تشکیل فراکسیون‌های مجلس آینده آغاز شده است. گویا اصلاح‌طلبان راه‌یافته به مجلس قصد دارند با مستقلین فراکسیونی تشکیل دهند. گفتنی‌است هدف از تشکیل این فراکسیون مقابله با تندروی گروهی از اصولگرایان راه‌یافته به مجلس ذکر شده است.
 2-بودجه شهرداری کلان‌شهر همدان تناسبی با بودجه کلان‌شهرها ندارد. گویا شهرداری همدان کمترین بودجه را در بین کلان‌شهرها داراست. گفتنی‌است بودجه سال ۹۹ شهرداری همدان در نخستین سال کلان‌شهری نسبت به سال گذشته حدود ۲۰۰ میلیارد تومان افزایش داشته که با احتساب ۴۰ درصد سهم اعتبارات جاری، مبلغ کمی به اعتبارات عمرانی کلان‌شهر همدان افزوده شده است.
3- اصولگرایان نگران انتخابات ۱۴۰۰ شده‌اند. گویا با آن‌که بسیاری از تحلیلگران، اصولگرایان را پیروز انتخابات ریاست جمهوری در سال ۱۴۰۰ می‌دانند اما مواردی چون تأثیر FATF بر فضای این انتخابات، برخی تحلیلگران اصولگرا را نگران کرده است. گفتنی‌است اصلاح‌طلبان و معتدلین موافق پیوستن ایران به این تشکیلات بین‌المللی نظارت مالی بودند اما اصولگرایان در مجمع تشخیص تصمیمی در این زمینه تاکنون اتخاذ نکرده‌اند.
 4- برای پیشگیری از گسترش کرونا در جهان از روش‌های ایرانیان الگوبرداری شده است. گویا انتشار کلیپ‌ها در فضای مجازی به انتشار این روش‌ها کمک کرده است. گفتنی‌است در جدیدترین الگوبرداری احوالپرسی بدون استفاده از دست و با زدن پاهای دوطرف به‌هم در چین پسندیده شده و انجام می شود.
5- در هیاهوی کرونا فرصت‌طلبی‌ها و دور زدن قوانین ادامه دارد. گویا برخی بازنشستگان که به‌دلیل قانون منع به کارگیری از خدمت کنار رفته بودند، دوباره خدمتی جدید آغاز کرده‌اند. گفتنی‌است این اتفاق بیشتر در حوزه ورزش کشور رخ داده است.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.