ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

کد خبر : 142768
 
اشتغال پلی است از زندان به زندگی سالم اجتماعی
تاریخ خبر : 1404-02-08
     
 
 
     
متن خبر :


 فاطمه السادات باب‌الحوائجی-همدان‌پیام: نشست کارگروه تخصصی اشتغال و حرفه‌آموزی به ریاست مدیرکل زندان‌های استان همدان و با حضور مسئولین و متولیان اشتغال زندان‌های استان تشکیل شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اداره کل زندان‌های استان همدان، نشست هم‌اندیشی و بررسی وضعیت اشتغال زندان‌های استان و چالش‌های موجود و شناسایی مشکلات و موانع با حضور بروجنی مدیرکل، ضمیری معاون سلامت، اصلاح و تربیت، رؤسای زندان‌ها، مدیران بنیاد تعاون زندانیان و انجمن حمایت از زندانیان مرکز استان، رؤسای ستادی و کارشناسان و متولیان اشتغال زندان‌های استان همدان تشکیل شد.

مدیرکل زندان‌های استان ضمن گرامی‌داشت سال سرمایه‌گذاری برای تولید و خیرمقدم به حاضرین، اشتغال زندانیان را یکی از مهم‌ترین برنامه‌های اصلاحی و تربیتی عنوان نموده و تأکید کرد: توسعه اشتغال پایدار در زندان‌هابه طور مستقیم در کاهش آسیب‌های اجتماعی و بازگشت سعادتمندانه مددجویان به جامعه مؤثر است.

وی با اشاره به سیاست‌های سازمان زندان‌ها و تأکید بر مهارت‌آموزی و حرفه‌آموزی، اظهار کرد: ایجاد فرصت‌های شغلی درون زندان، نیازمند همکاری نزدیک‌تر همه مسئولان و استفاده حداکثری از ظرفیت‌های داخلی و بیرونی است.

وی ادامه داد: همه ما می‌دانیم که اشتغال، نه‌تنها وسیله‌ای برای گذران زندگی است، بلکه عاملی بسیار مؤثر در بازاجتماعی شدن و بازسازی شخصیت زندانیان به شمار می‌آید. اشتغال باعث می‌شود زندانی، عزت نفس از دست رفته را بازیابد، مهارت بیاموزد و آماده بازگشت سالم به جامعه شود.

وی افزود: تجربه نشان داده است که زندانیانی که در طول دوران محکومیت خود مشغول به کار و حرفه‌آموزی بوده‌اند، به مراتب کمتر در معرض بازگشت به رفتارهای ناهنجار و ارتکاب جرم مجدد قرار می‌گیرند. به عبارتی، اشتغال پلی است از زندان به زندگی سالم اجتماعی و از سوی دیگر، اشتغال زندانیان یک راهبرد اقتصادی نیز هست؛ آنان می‌توانند بخشی از هزینه‌های خود را تأمین کنند، به خانواده‌هایشان کمک مالی نمایند و حتی پس از آزادی، با تکیه بر مهارت‌های فراگرفته شده، به تولید و اشتغال پایدار دست یابند.

 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.