ttttt1405-05-021405-05-12bool(false) 1405-05-021405-05-12bool(false) پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

کد خبر : 104714
 
کاهش مدت زمان رسیدگی به پرونده ها
تاریخ خبر : 1398-10-30
     
 
 
     
متن خبر :

مدت زمان رسیدگی به پرونده ها در همدان کاهش پیدا کرده است.

رئیس سازمان نظام پزشکی همدان با بیان این مطلب گفت: تعداد پرونده‌های امسال نسبت به سال گذشته افزایش چشمگیری نداشته و روال مانند سال‌های گذشته است.

به گزارش فارس، علیرضا مدرکیان با اشاره به ورود پرونده‌های جدید برای رسیدگی در سازمان نظام پزشکی همدان اظهار کرد:‌ بیشترین شکایت‌ها در حوزه زنان، دندانپزشکی و ارتوپدی بوده و دلیل آن هم به خاطر حجم بالای کار در این رشته‌هاست

وی در ادامه گفت: خوشبختانه مدت زمان رسیدگی به پرونده‌ها در سازمان کاهش یافته و نسبت به دو سال پیش به نصف رسیده است.

 رئیس سازمان نظام پزشکی همدان با اشاره به اینکه مدت زمان رسیدگی به پرونده‌ها به نوع آن نیز مربوط می‌شود افزود: امروز مدت زمان رسیدگی به پرونده‌ها به کمتر از یک سال رسیده در حالی که قبلا تقریباً دو سال طول می‌کشید.

وی با اشاره به اینکه مدت زمان رسیدگی به پرونده در هیات تجدید نظر چهار ماه است و در دادستانی یک ماه اما در هیات‌ها ممکن است به ۶ یا هفت ماه نیز برسد بیان کرد: سازمان نظام پزشکی همدان تلاش می‌کند در رسیدگی به شکایات کاملا عادلانه برخورد کند، پرونده‌هایی هم به قوه قضاییه کشیده می‌شوند.

مدرکیان با تاکید به اینکه سازمان نظام پزشکی همدان تلاش کرده پل ارتباطی میان مردم و قشر پزشکان باشد و دفاع از حقوق پزشکان و مردم مهمترین هدف ماست خاطرنشان کرد: رابطه بین پزشک و بیمار یکی از حساس‌ترین و حیاتی‌ترین روابط اجتماعی است و هرگونه خدشه به آن، موجب دل‌نگرانی و ایجاد مشکل خواهد شد.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.