ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : چهارشنبه ، 21 مرداد 1405

کد خبر : 147566
 
افزایش ملایم قیمت طلا در بازار جهانی
تاریخ خبر : 1405-04-02
     
 
 
     
متن خبر :

به گزارش ایسنا، قیمت هر اونس طلا برای تحویل فوری در معاملات روز جاری با4/. درصد افزایش، به ۴۱۷۶ دلار ۳۴ سنت رسید. این فلز ارزشمند جمعه گذشته، به پایین‌ترین حد از ۱۱ژوئن سقوط کرده بود.
قیمت هر اونس طلا در بازار معاملات آتی آمریکا برای تحویل در ماه اوت، با 2/1 درصد کاهش، به ۴۱۹۴ دلار و ۴۰ سنت رسید.
قیمت نفت خام برنت در معاملات روز جاری، بیش از یک درصد کاهش یافت. افزایش قیمت نفت می‌تواند نگرانی‌های تورمی را افزایش دهد و نرخ بهره را برای مدت طولانی‌تری بالا نگه دارد. نرخ بهره بالا بر جذابیت طلا به عنوان یک دارایی بدون بازده تاثیر می‌گذارد.
در همین حال، تاکید کوین وارش، رئیس جدید فدرال رزرو، بر تورم در کنفرانس مطبوعاتی هفته گذشته، بدون هیچ اظهار نظر دقیق‌تری در مورد آنچه ممکن است زمینه را برای افزایش نرخ بهره فراهم کند، سرمایه‌گذاران را به این نتیجه رساند که افزایش نرخ بهره به زودی اتفاق خواهد افتاد.
۹ نفر از ۱۹ سیاست‌گذار بانک مرکزی آمریکا اکنون فکر می‌کنند که امسال باید نرخ بهره فدرال رزرو را افزایش دهند.
بر اساس گزارش رویترز، طبق ابزار دیده‌بان فدرال شرکت CME، معامله‌گران انتظارات خود را برای افزایش نرخ بهره آمریکا در دسامبر، از حدود ۶۱ درصد پیش از نشست سیاست پولی فدرال رزرو، به ۸۹ درصد افزایش داده‌اند.
در بازار سایر فلزات ارزشمند، بهای هر اونس نقره با یک درصد افزایش، به ۶۵ دلار و ۵۳ سنت رسید. هر اونس پلاتین با 3/0 درصد کاهش، به ۱۶۵۹ دلار  و ۴۰ سنت رسید. 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.