ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : سه شنبه ، 13 مرداد 1405

کد خبر : 138848
 
مسافرگیری روزانه قطار از همدان به مشهد همچنان ادامه می یابد
تاریخ خبر : 1403-04-31
     
 
 
     
متن خبر :


 نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی گفت: مسافرگیری روزانه قطار از همدان به مشهد مقدس که قرار بود بدلیل کمبود لوکوموتیو از مرداد یک روز در میان شود با پیگیری از شرکت راه آهن همچنان به شکل روزانه پذیرای مسافران همدانی خواهد بود.

به گزارش ایرنا عباس صوفی روز یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با پیگیری‌های مکرر و مذاکره با سیدمیعاد صالحی مدیرعامل شرکت راه‌آهن کشور، به دنبال برقراری سفرهای روزانه به مقصد مشهدمقدس بودیم که این موضوع طبق روال گذشته انجام خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: پیش از این قرار بود راه‌آهن همدان به دلیل نبود لوکوموتیو، از ابتدای مردادماه هر یک روز در میان برای مشهدمقدس مسافرگیری کند، اما با پیگیری‌های صورت گرفته، خط تردد این مسیر روزانه شد.

وی یادآور شد: شهروندان می‌توانند طبق روال گذشته به صورت روزانه به وسیله قطار به مشهد مقدس عزیمت کنند.

استان همدان با داشتن ۲ خط آهن مجزا به عنوان شاه‌راه ریلی غرب کشور به حساب می‌آید.

نخستین قطار مسیر همدان - مشهد تیر ماه سال ۱۳۹۶ با حضور حدود ۱۵۰ تن از خانواده‌های شهدا، ایثارگران و اصحاب رسانه استان همدان عازم مشهد مقدس شد.


 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.