ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : جمعه ، 16 مرداد 1405

کد خبر : 128024
 
برپایی نمایشگاه کتاب در شهرستان درگزین
تاریخ خبر : 1401-08-24
     
 
 
     
متن خبر :


 درگزین- یوسف امینی -خبرنگار همدا پیام:به مناسبت سی امین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران نمایشگاهی با بیش از 800 عنوان در شهرستان درگزین آغاز به کار کرد.

سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد گفت:این نمایشگاه به همت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و اداره کتابخانه‌های عمومی شهرستان درگزین در حسینیه حضرت قاسم(ع) برگزار شده است و متضمن موضوعات ادبی، تاریخی، مذهبی، زبان انگلیسی، کودک و نوجوان، روانشناسی و انگیزشی و رمان بوده و از ساعت 8 صبح تا 19‌عصر پذیرای علاقه مندان به کتاب و کتابخوانی می باشد.

الهام معصومی افزود: از امتیازات ویژه این نمایشگاه می توان به تخفیف 10 تا 35 درصدی کتاب‌ها  و همچنین ثبت سفارش کتب درخواستی بازدید کنندگان در صورت عدم وجود در نمایشگاه و تحویل درب منزل متقاضی اشاره کرد.

وی در پایان بیان کرد: این نمایشگاه تا پایان آبان ماه در شهرستان درگزین در معرض دید عموم مردم می باشد و در صورت استقبال تمدید خواهد شد. طبق هماهنگی های به عمل آمده با آموزش و پرورش شهرستان درگزین مدارس می توانند با هماهنگی قبلی به صورت گروهی از نمایشگاه بازدید به عمل آورند.

سی امین دوره هفته کتاب، کتابخوانی و کتابدار با شعار "ما همانیم که می‌خوانیم"
محمد بیات، رئیس اداره کتابخانه های عمومی شهرستان درگزین اظهار داشت: به مناسبت هفته کتاب و کتاب‌خوانی بیش از پنجاه برنامه فرهنگی در سطح شهرستان با همکاری ادارات فرهنگی در حال برگزاری است.

وی گفت: برنامه های متنوع فرهنگی در قالب نشست‌های کتاب‌خوان، معرفی کتاب، نمایشگاه آثار خوشنویسی، زنگ کتاب‌خوان در مدارس، پویش نذر کتاب، نمایشگاه و فروشگاه کتاب، از جمله برنامه های پیش بینی شده در راستای گرامیداشت این ایام می باشد.

بیات افزود: در جشنواره روستاها و عشایر دوستدار کتاب، کتابخانه آیت ا... ربانی شاهنجرانی جزء ۱۰ کتابخانه برتر در سال ۱۴۰۱ انتخاب و توسط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تجلیل شد.

وی در پایان گفت: هم اکنون درگزین دارای ۴ باب کتابخانه عمومی می باشد و با حمایت مسئولین محترم شهرستان و استان عملیات اجرائی ساخت کتابخانه مرکزی شهرستان بزودی آغاز خواهد شد.

 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.