ttttt1405-05-021405-05-12bool(false) 1405-05-021405-05-12bool(false) پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

کد خبر : 119972
 
شنیده4145
تاریخ خبر : 1400-07-17
     
   
     
متن خبر :

۱- حصر یکی از محصورین در حال شکسته شدن است. گویا مهدی کروبی در تعطیلات آخر ماه صفر با حضور در منزل کرباسچی، سخنرانی داشته است. گفتنی است در این مراسم، جمعی از فعالان سیاسی اصلاح‌طلب حضور داشته‌اند.
۲-  جمع امام صادقی‌ها(ع) در دولت دیگر حسابی جمع شده است. گویا با حضور صالح‌آبادی در ریاست بانک‌مرکزی توجه دولت به فارغ‌التحصیلان دانشگاه امام صادق (ع) مشخص‌تر شده است. گفتنی است دانشگاه امام صادق(ع) با هدف تربیت نیروی انسانی توسط آیت‌ا... مهدوی‌کنی(ره) بنیان گذاشته شد.
۳- تب سفر ایرانیان به کشورهای خارجی بسیار بالا است. گویا این تب تاحدی است که حتی ظرفیت تورهای لوکس نوروزی نیز پُر شده است. گفتنی است با مهیا شدن شرایط برای سفرهای خارجی و داخلی، آژانس‌های مسافرتی اقدام به برگزاری تورهای خارجی برای نوروز ۱۴۰۱ کرده‌اند و با آنکه حدود 6 ماه به تعطیلات نوروز سال آینده باقی مانده، اما ظرفیت اکثر تورها پر شده است.
۴- مجلس به دولت پیشنهاد تثبیت حقوق کارمندان در سال آینده را داده ‌است. گویا دلیل این پیشنهاد جبران کسری بودجه ۳۰۰ هزار میلیارد تومانی دولت و ضرورت کنترل هزینه‌هاست. گفتنی است پیشنهاد مرکز پژوهش‌های مجلس در این زمینه، کنترل هزینه‌های غیرضروری مانند شناسایی و حذف مخارج غیرضروری و ناکارآمد دستگاه‌های اجرایی، کاهش ضریب رشد حقوق و دستمزد در بودجه‌های سنواتی و جلوگیری از گسترش مستخدمان و حقوق‌بگیران دولت است.
۵- ذرت بی‌کیفیت موجب تلفات گسترده دام در کشور شده است. گویا کاهش کیفیت نهاده‌های دامی به خصوص ذرت‌های اوکراینی موجب تلفات گسترده در دامداری‌های کشور شده است. گفتنی است با وجود اینکه 2 ماه از استقرار دولت سیزدهم می‌گذرد، اما همچنان در حوزه نهاده دامی بلاتکلیفی وجود دارد و دامداران نمی‌دانند مشکلات خود را با چه کسانی در میان بگذارند.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.