ttttt1405-05-021405-05-12bool(false) 1405-05-021405-05-12bool(false) پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

کد خبر : 135897
 
استاندار تأکید کرد

لزوم مهارت آموزی کیفی برای جوانان
تاریخ خبر : 1402-09-25
     
 
 
     
متن خبر :


 هشدار معاون استاندار به شبکه‌های مجازی افکارسنجی انتخابات


جوانان با فراگیری آموزش‌های مهارتی می‌توانند آینده درخشان را رقم بزنند منتهی دوره‌های آموزشی باید با کیفیت و در سطح مطلوب ارائه شود.

استاندار همدان مهارت آموزی تخصصی در حوزه صنعت و تولید را مهم دانست و گفت: در ستاد ساماندهی امور جوانان همدان تبیین فرهنگ کار درست و با دقت در مهارت‌های آموزشی را مورد تأکید قرار داد و خاطرنشان کرد: پایه اصلی مهارت‌ها آموزش و پرورش است و انتظار داریم در برنامه‌ها مشارکت لازم را به .ویژه در حوزه اوقات فراغت داشته باشد.

علیرضا قاسمی فرزاد با بیان اینکه اشتغال جوانان مهمترین مقوله در کشور است و دولت سیزدهم نیز توجه جدی به این حوزه دارد افزود: دولت سیزدهم در راستای حل دغدغه‌های اشتغال و تولید به دنبال افزایش توان بخش خصوصی و تعاونی‌های سرمایه گذاری است.

استاندار همدان اضافه کرد: امروزه دغدغه اشتغال با سرمایه گذاری حل می‌شود و اینکه انتظار داشته باشیم دولت مجوز جذب نیرو را در دستگاه‌های اجرایی صادر کند و عده‌ای پذیرفته نشوند و دلخوری‌ها ایجاد شود، فایده‌ای ندارد.

قاسمی فرزاد تأکید کرد: نگاه و سیاست نظام و دولت در این است که واگذاری و تصدی گری را کاهش بدهد و در مقابل، افزایش بخش خصوصی و تعاونی‌ها را فراهم کند تا امور جامعه به دست مردم انجام شود و دولت در مباحث تأمین امنیت، روابط خارجی و سایر وظایف حاکمیت خود ورود کند.

استاندار همدان ادامه داد: حجیم شدن ساختار و بدنه دولت که از قبل بوده، مشکل ساز شده و می‌طلبد با تقویت و بسترسازی بخش خصوصی، شرایط اشتغالزایی را به سمت آن‌ها سوق داد.

قاسمی فرزاد خواستار برنامه‌ریزی مناسب در اجرای طرح‌های مختلف در راستای غنی‌سازی اوقات فراغت جوانان شد و افزود: کاروان راهیان نور و راهیان پیشرفت باید با کیفیت و مشارکت حداکثری برگزار شود و دستگاه‌هایی اجرایی عضو سازمان مردم نهاد همکاری لازم را داشته باشند.

وی بهانه جویی در کمبود اعتبارات مالی در اجرای طرح‌های حوزه جوانان را غیرقابل قبول دانست و بیان کرد: مدیران ناتوان که منجر به نارضایتی جامعه می‌شوند، باید کنار گذاشته شوند.

استاندار همدان با تأکید به حس مسئولیت‌پذیری کارکنان ادارات دولتی گفت: عدم انجام امور کاری مردم بیشترین درصد نارضایتی‌ها را اختصاص داده و نباید از این کم کاری‌ها به راحتی عبور کرد.

وی تلاش مدیران اجرایی در اشتغالزایی، ازدواج جوانان و سایر بسترهای لازم برای قشر جوان را خواستار شد و افزود: تقویت خوداتکایی، ابتکار و نوآوری در نسل جوانان ضروری است.

معاون سیاسی امنیتی استاندار و رئیس ستاد انتخابات همدان نسبت به فعالیت برخی شبکه‌های مجازی پیرامون افکارسنجی‌های انتخاباتی هشدار داد.

،حسن رضانیا با تأکید بر رصد برخی فعالیت‌های انتخاباتی در فضای مجازی بیان کرد: در آستانه انتخابات مجلس، برخی مراکز دورهمی مجازی دست به اقدام‌هایی همچون افکارسنجی می‌زنند که هرگز قابل اعتنا و اعتماد نیستند.

وی با اشاره به اینکه فعالیت چنین شبکه‌هایی با توجه به حجم فعالیت جوانان در فضای اجتماعی، باید مورد مراقبت قرار بگیرد چرا که فاقد سبقه علمی هستند و رسمیت ندارند.

رضانیا ادامه داد: رسانه‌ها نیز باید دقت بیشتری در این تحرکات داشته باشند چرا که هرگز قابل اعتنا نیستند و باتوجه به نزدیکی انتخابات باید مراقبت شود.

وی ادامه داد: ارگان‌هایی که ارتباط نزدیک با جوانان دارند همچون آموزش و پرورش، ورزش و جوانان، فرهنگ و ارشاد اسلامی و دانشگاه‌ها نسبت به ایجاد فضای گفتمان جوانان در حوزه مشارکت در انتخابات اقدام کنند و با طرح برنامه، آن‌ها را در این حوزه آگاه‌سازی کنند.

مدیرکل ورزش و جوانان همدان نیز گفت: 4 هزار و ۵۰۰ جوان همدانی از ابتدای امسال تاکنون در قالب طرح مشاوره پیش از ازدواج در کارگاه‌های تخصصی با حضور اساتید برجسته دانشگاهی شرکت کردند.

علی حقیقی اظهار کرد: ۱۵۰ کارگاه آموزشی پیش از ازدواج در سطح استان همدان با مجوز وزارت ورزش و جوانان کشور برگزار شده و همچنان ادامه دارد.

وی اضافه کرد: در حال حاضر ۱۵ سازمان مردم نهاد و ۲ گروه جهادی در حوزه ازدواج و خانواده در سطح همدان فعالیت دارند و ضمن اینکه ۱۶ مرکز تخصصی مشاوره پیش از ازدواج نیز در سطح استان خدمات رایگان به جوانان ارایه می‌دهند.

حقیقی با اشاره به اینکه ۱۶۷ سازمان مردم نهاد در این استان دارای مجوز هستند، بیان کرد: هم اکنون ۴۰ سمن در حوزه فرهنگی، اجتماعی، ۳۰ سمن در بخش مذهبی و اعتقادی، ۱۵ سمن در کارآفرینی و اشتغالزایی، ۶ سمن در حوزه محیط زیست و ۱۰ سمن در بخش آسیب‌های اجتماعی فعالیت دارند و مابقی سمن‌ها نیز به امور خیریه و مباحث آموزشی می‌پردازند.

وی با اشاره به طرح پرداخت تسهیلات به سازمان‌های مردم نهاد در امور جوانان گفت: طرح‌های ارائه شده از سوی سمن‌های جوان در دبیرخانه امور جوانان در حال بررسی است و در مجموع ۳۲ میلیارد ریال تسهیلات به متقاضیان با سود ۶ درصد پرداخت خواهد شد.

حقیقی با اشاره به اختصاص ۹۳ میلیارد ریال تسهیلات بانکی به حوزه ورزش و جوانان استان همدان خاطرنشان کرد: این میزان وام بانکی به متقاضیان حوزه ورزش و جوانان تعلق می‌گیرد.

مدیرکل فنی و حرفه‌ای استان همدان نیز در این نشست با اشاره به طرح مهارت آموزی مشمولان خدمت سربازی گفت: در همین راستا قرارگاه مهارت آموزشی ایجاد شده و هر جوانی که قبل از خدمت سربازی گواهی مهارت را داشته باشد، یک ماه کسری خدمت دریافت می‌کند.

وهب مختاران افزود: همچنین سربازان در حین خدمت باید یک دوره مهارت آموزی را فرا بگیرند تا نسبت به صدور کارت پایان خدمت آن‌ها اقدام شود.

وی اضافه کرد: این طرح در راستای مهارت آموزی و بکارگیری تخصصی سربازان در حین خدمت اجرا شده اما انتظار می‌رود پس از دوره مهارت، تسهیلات بانکی به آن‌ها پرداخت شود تا نسبت به اشتغالزایی نیز مورد حمایت قرار بگیرند.

 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.