ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : دوشنبه ، 26 مرداد 1405

کد خبر : 136755
 
تداوم پرواز با همت مدیران پروازی
تاریخ خبر : 1402-11-28
     
   
     
متن خبر :


 از ابتدای دولت سیزدهم موضوع برکناری مدیران پروازی و تأکید بر استفاده از مدیران بومی بارها توسط رئیس جمهوری و مدیران دولت مورد تأکید قرار گرفته است.

در این زمینه بخشنامه‌ها و آیین‌نامه‌هایی نیز صادر شده و مدیران مؤظف به سکونت در محل خدمت به همراه خانواده شده‌اند.

اما هنوز این موضوع در دستور کار دولت است و گزارش‌ها حکایت از تداوم پرواز مدیران پروازی دارد.

در این وضعیت؛ خبر رسیده در آخر‌ین جلسه هیأت دولت رئیس‌جمهوری در واکنش به گزارش معاون اجرایی درباره گلایه‌‌های مردمی نسبت به مدیران پروازی و غیر بومی، بر ضرورت تجدیدنظر در انتصاب مدیران غیر بومی و پروازی تأکید و به معاونت اجرایی رئیس جمهوری مأموریت داد، موارد را در دستگاه‌های مختلف بررسی و برای جایگزینی مدیران بومی با مدیران پروازی تصمیم‌گیری و فورا اقدام کند، مگر در موارد ویژه که امکان جایگزینی وجود نداشته باشد.

دستور فوری رئیس جمهوری برای اقدام در این زمینه می‌تواند از نارضایتی مردمی در این زمینه کاسته و امید و اعتماد مردم به دولت را افزایش دهد.

اما باید توجه داشت که در شرایط انتخابات به راحتی نمی‌توان مدیران را عزل و نصب کرد ضمن آنکه معمولا تا پایان انتخابات این اتفاق به دستور وزارتخانه‌ها انجام نمی‌شود.

در کنار این اکثر میران ارشد برای انتصابات هماهنگی با نمایندگان مجلس را مدنظر دارند و این با دخالت نمایندگان در انتصابات منافات دارد.

این هماهنگی در مواردی دلیل انتصاب مدیران پروازی بوده است و اکنون و در آستانه انتخابات این هماهنگی سخت‌تر می‌شود و ممکن است بر روند انتخابات تاثیر مثبت یا منفی بگذارد.

فارغ از شرایط انتخابات دور زدن تصمیم دولت برای انتصاب مدیران پروازی نیز قابل بررسی است وقتی در منطقه‌ای پس از ساعت اداری اکثر مدیران در آن منطقه نیستند و برای زندگی به منطقه دیگری رفته‌اند نشان از همراهی مدیرانی دارد که قرار بوده از مدیران بومی برای انتصابات استفاده کنند اما تداوم پرواز با مدیران پروازی را انتخاب کرده‌اند و در واقع در اجرای سیاست‌های دولت راه را اشتباه رفته‌اند.

به هر حال بومی‌گزینی مدیران از سیاست‌های دولت سیزدهم بوده و در مناطقی مانند استان همدان نیز خوب اجرا شده هر چند به اعتراضات اندک نیز لازم است توجه جدی شود تا این سیاست به خوبی و کامل در استان اجرا شده باشد.

 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.