ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : يكشنبه ، 11 مرداد 1405

کد خبر : 133737
 
بیش از یک تُن انواع مواد مخدر در ملایر کشف شد
تاریخ خبر : 1402-05-22
     
 
 
     
متن خبر :


 ملایر- خبرنگار همدان پیام: در چهار ماهه نخست سال یک تن و ۲۰۰ کیلوگرم شامل انواع مواد مخدر در ملایر کشف شد که نسبت به مشابه سال گذشته ۴۰ درصد افزایش داشته است .

فرمانده انتظامی شهرستان ملایر در جمع خبرنگاران با بیان این مطلب اظهار کرد: در راستای اجرای طرح امنیت محله محور و پاکسازی تفرجگاه‌ها ۱۱۰۰ خودرو و موتورسیکلت توقیف شد که حدود ۶۰ درصد افزایش داشتیم .

احمد ساکی افزود : نزاع و درگیری در این شهرستان نسبت به سال گذشته ۱۴ درصد کاهش داشته و  ۲۵ درصد ، قتل کمتر اتفاق افتاده است .

وی با اشاره به اینکه ۵۴ هزار لیتر سوخت قاچاق کشف شد ، گفت : تصادفات فوتی و درون شهری ۵۰ درصد کاهش و برون شهری ۸ درصد کاهش داشته است .

ساکی بیان کرد : دستگیری متهمین فراری به صورت ویژه در دستور کار قرار دارد و تا کنون ۱۰۸ درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشتیم .

ساکی ، وابستگی فرهنگی ، دگرگونی شخصیت و از بین رفتن اعتماد بنفس و استقلال گرایی و غافل شدن از خون شهدا را از تهدیدات فضای مجازی برشمرد و افزود : اگر عملکرد مکتبی و انقلابی شهدا نبود هیچ‌گونه امنیت و آسایش نداشتیم و بواسطه ثمره خون شهدا و انقلاب هیچ قدرتی اجاره تعرض به کشور ندارد.

وی ، تنویر افکار عمومی و امیدآفرینی را لازمه کار خبرنگاران دانست و گفت : می‌توانید در فضای مجازی در هدایت افکار عمومی ، جلب اعتماد مردم نسبت به نظام و ایجاد مشارکت مردمی تأثیرگذار باشید.

فرمانده انتظامی ملایر همچنین با اشاره به شهادت علی میرزایی ، شهید مبارزه با مواد مخدر ، گفت : شهید میرزایی به واسطه ایمان و اعتقادی که داشت در راستای مبارزه با پدیده شوم مواد مخدر که آسیب‌های اجتماعی بسیاری همچون شرارت ، سرقت ، طلاق، پرخاشگری و... به دنبال دارد ، مقتدرانه و باشجاعت ، ایثار و فداکاری کرد و  جانش را در این راه از دست داد.

ساکی در پایان ، شهادت علی میرزایی را در امتداد شهدای دشت کربلا و جنگ تحمیلی دانست و خاطرنشان کرد : فرهنگ شهدا، فرهنگ عاشورایی است و با این فرهنگ  برای نجات بشریت به جنگ با خصم و  اشقیا می‌روند.

 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.