ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : جمعه ، 23 مرداد 1405

کد خبر : 117627
 
امید حاجی‌بابایی به دولت انقلابی
تاریخ خبر : 1400-02-27
     
   
     
متن خبر :


 ۱- بر‌خلاف گمانه‌زنی‌های انتخاباتی که بر داوطلبی حاجی‌بابایی نماینده مشهور همدان در مجلس در انتخابات ریاست جمهوری حکایت داشت، این اتفاق رخ نداد.
حاجی بابایی از افراد غائبی بود که در روزهای ثبت‌نام به وزارت کشور نرفت و اقدام به ثبت‌نام در انتخابات نکرد.

۲- ثبت‌نام‌ نکردن حاجی‌بابایی و قالیباف در انتخابات ریاست‌جمهوری بار دیگر  مباحث رقابت این دو در مجلس را گرم کرده است.
این در حالی است که بزودی باید شاهد رقابت این دو برای ریاست مجلس در انتخابات هیأت رئیسه برای سال دوم باشیم.

۳- در رقابت سال دوم شانس حاجی بابایی برای پیروزی بیشتر است.
اکنون نمایندگان، تجربه یکسال ریاست قالیباف را با حواشی بسیار چون پرونده فساد معاون وی در شهرداری و تغییرات جداول بودجه سالانه بدون اعمال نظر نمایندگان دارند و شاید همین تجربه دلیلی شد تا از قالیباف برای داوطلبی در انتخابات ریاست جمهوری حمایت نکنند.

۴- حمایت اکثریت اعضای قوه مقننه از رئیس قوه قضاییه و دعوت از وی برای داوطلبی در انتخابات قوه مجریه دلیلی شد تا قالیباف دیگر برای داوطلبی در انتخابات اقدامی نداشته باشد و این‌بار زودتر از  انتخابات‌های قبلی از رقابت‌ها کناره‌گیری کند.
هر چند برخی این کناره‌گیری را در تعامل با رئیسی و در ازای معاون اولی در دولت وی در صورت پیروزی در انتخابات ارزیابی می‌کنند که این ارزیابی نیز در نهایت با ترک مجلس از سوی قالیباف به نفع حاجی‌بابایی همراه خواهد شد.

۵- موثرترین موضوع در ثبت‌نام نکردن حاجی‌بابایی را می توان در سفر رئیس قوه‌قضائیه به استان جستجو کرد.
ورای سخنان و رایزنی‌های پشت پرده ، حاجی‌بابایی در این سفر مواضع و انتظارات از دولت انقلابی را در نزد محتمل‌ترین گزینه ریاست‌جمهوری این دولت به صراحت مطرح کرد و در همانجا مشخص شد که وی در انتخابات ثبت‌نام نخواهد کرد و با تمام قوا به تشکیل دولت انقلابی که به آن بسیار امید بسته است، کمک خواهد کرد.

۶- حاجی بابایی در نزد رئیس قوه قضائیه در همدان  گفت:" توجه به معیشت مردم در کنار مبارزه با فساد ورانت خواری  دو انتظار به حق مردم است. باید به‌صورت جهادی و بنیادی مشکلات اقتصادی کشور را حل‌و فصل کرد. بدون شک با روی کار آمدن یک دولت انقلابی و همکاری دیگر قوا، باید کشور را از مشکلات اقتصادی عبور دهیم."
در واقع این گفته‌ها به نوعی تاکید بر انتظارات مردم و توافق برای همکاری در تحقق آنها با رئیس قوه قضائیه در صورت پیروزی در انتخابات ریاست‌جمهوری است.

۷-  با این توافق انتظار است، حاجی‌بابایی برای روی کار آمدن دولت انقلابی تلاش مضاعف داشته باشد که این تلاش با انصراف وی از داوطلبی به نفع ایجاد دولت انقلابی آغاز شده است.
قطعا دولت انقلابی و رئیس  دولت نیز این تلاش‌ها و هزینه‌ها را از یاد نخواهد برد و در راستای توجه به انتظارات حاجی بابایی که همان انتظارات مردم است، حرکت خواهد کرد و امیدها را ناامید نخواهند کرد.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.