ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

کد خبر : 142115
 
شنیده5091
تاریخ خبر : 1403-12-16
     
   
     
متن خبر :

1- یک لرستانی داوطلب تصدی فرمانداری نهاوند شده است. گویا بومی نبودن این فرد که با استاندار هم مصاحبه کرده است، به مذاق طرفداران دولت خوش نیامده است. گفتنی است به نظر لرستانی بودن معاون سیاسی استاندار در داوطلبی این فرد مؤثر بوده است.

2- فرماندار اسبق فامنین، فرماندار تویسرکان می‌شود. گویا نماینده تویسرکان با این انتصاب مشکلی ندارد. گفتنی است وی در دولت سیزدهم مشاور یکی از نمایندگان مجلس بود.

3- زیان‌سازی شرکت‌های دولتی در سال آینده نیز ادامه دارد. گویا سال بعد بودجه شرکت‌های دولتی با ۷۰ درصد افزایش به ۶ هزار و ۳۷۰ هزار میلیارد تومان می‌رسد. گفتنی است دیوان محاسبات اعلام کرده عمده انحرافات بودجه در این بخش اتفاق می‌افتد.

4- جذب سرمایه خارجی از سال ۹۰ تا ۱۴۰۱ تنها ۵ میلیارد دلار بوده است. گویا برای رسیدن به رشد ۸ درصدی برنامه هفتم به ۲۰۰ میلیارد دلار سرمایه خارجی نیاز است. گفتنی است جذب سرمایه خارجی نیازمند اصلاح زیرساخت‌هایی چون نظام بانکی و تأمین اجتماعی است.

5- صدور یک حکم عجیب با گلایه معلولان همراه شده است. گویا یک مجرم جنسی به شلاق و کار اجباری در مراکز نگهداری از معلولان محکوم شده است. گفتنی است نگاه تنبیهی به نگهداری از معلولان و بی‌توجهی به از بین رفتن امنیت آنها موارد مورد گلایه از این حکم است.

6- فعالیت جریان مستجعل‌سازی دولت شدت یافته است. گویا هشتگ دولت مستعجل نیز پس از این اقدام علنی در فضای مجازی از سوی این جریان به کار برده می‌شود. گفتنی است قیچی مستعجل‌سازی دولت دو لبه دارد؛ نخست رادیکال‌هایی که پزشکیان آن طور که باید و شاید به سازشان نرقصیده و دوم جریانی که هنوز رخت و لباس انتخابات را از تن درنیاورده و سال‌هاست رؤیای پاستور را می‌بیند و هر روز و دقیقه را میتینگ انتخاباتی می‌بیند.

7- مبلغ جریمه تخلف نانوایان در استان افزایش می‌یابد. گویا اختیارات جدیدی از سوی سران 3 قوه به استانداری‌ها ابلاغ شده تا از این ظرفیت‌ها برای افزایش قدرت بازدارندگی در برابر جرایم نانوایان استفاده کنند. گفتنی است پیش از این امکان پلمب نانوایی‌های متخلف وجود نداشت، اما با این اختیارات این امکان فراهم می‌شود.

 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.