ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : سه شنبه ، 13 مرداد 1405

کد خبر : 127414
 
وزیر امورخارجه:

آمریکایی‌ها برای رسیدن به نقطه تفاهم عجله دارند
تاریخ خبر : 1401-08-01
     
 
 
     
متن خبر :


 وزیر امورخارجه در خصوص تناقضات رفتاری و عملی ایالات متحده در زمینه گفت‌وگوهای مربوط به رفع تحریم‌ها عنوان کرد:  آمریکایی‌ها گفتارشان با رفتارشان متناقض است. ۳ روز پیش پیامی بین ما و طرف آمریکایی منتقل شد و ما پیامی را از آمریکا دریافت کردیم، آمریکایی‌ها حتی در پیام‌هایشان تعجیل دارند در اینکه هر چه زودتر به نقطه تفاهم برسیم.

به گزارش ایلنا، حسین امیر عبدالهیان در جریان سفر به ارمنستان در جمع خبرنگاران افزود: ما به صراحت اعلام کریم که باید موارد اتهامی که آژانس در حوزه هسته‌ای متوجه ایران کرده حل و فصل شود. حاضر نیستیم توافقی انجام دهیم و بعد مثل یک استخوان لای زخم مانده دائما آژانس بخواهد از مسیر سیاسی فشارهایی را متوجه ایران کند.

وی خاطرنشان کرد: آمریکایی‌ها ضمن اینکه تبادل پیامشان با ما ادامه دارد اما تلاش می‌کنند بر مسائلی که در روزهای گذشته در ایران جریان داشت، بدمند و فکر می‌کنم آنها می‌خواهند اعمال فشار سیاسی و روانی کنند و بتوانند در مذاکرات امتیاز بگیرند اما ما هیچ امتیازی به طرف آمریکایی نخواهیم داد و در چارچوب منطق و توافقی که ایران خطوط قرمزش رعایت شود، حرکت می‌کنیم اما در عین حال هیچ گاه میز مذاکره را ترک نخواهیم کرد.

وی یادآور شد: ارزیابی ما از پیام‌های طرف آمریکایی در روزهای اخیر این است که توافق نه تنها اولویت آمریکایی‌ها هست بلکه برای آن شتاب هم دارند اما آنها برای مصرف داخلی خود و تحریک عوامل داخل ایران در مواضع خود به گونه دیگری سخن می‌گویند که این هم از تعارضات رفتاری طرف آمریکایی است.

 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.