ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : سه شنبه ، 13 مرداد 1405

کد خبر : 106862
 
ضرورت ملاحظه کارکنان سازمان‌های خصوصی در روزهای کرونایی
تاریخ خبر : 1398-12-22
     
 
 
     
متن خبر :

 مسئولان ادارات دولتی و شرکت‌های خصوصی دقت داشته باشند در زمان شیوع ویروس کرونا با حداقل نیروهای خود فعالیت کرده و از تجمع نیرو در محل کار خودداری کنند.
رئیس هیأت مدیره جامعه پزشکان داخلی ایران گفت: مسئولان شرکت‌های خصوصی که این روزها شاهدیم از دورکاری کارکنان خودداری می‌کنند، توجه داشته باشند که حتما، چناچه فردی از کارکنانشان دچار سرماخوردگی، آنفولانزا و علائمی مشکوک به کرونا بود به هیچ عنوان در محل کار حاضر نشود.
ایرج خسرونیا در گفت‌وگو با ایرنا افزود: مسئولان شرکت‌های خصوصی و دیگر محیط‌های کاری دقت کافی داشته باشند در این زمان که میزان شیوع کرونا بالاست از تجمع نیروهای خود در یک محیط کوچک و اتاق خودداری کنند و از حداقل نیرو با رعایت فاصله چند متری استفاده شود.
وی تأکید کرد: مسئولان شرکت‌های خصوصی و دیگر محیط‌های کاری دقت داشته باشند که حضور افراد کمتر در محل کار خطر کمتری را به‌دنبال دارد و مسئولان هم توجه داشته باشند که شاید بیماری خود آن‌ها را هم درگیر کند بنابراین رعایت اصول بهداشتی برای همه است و این ویروس ممکن است همه را درگیر کند.
خسرونیا افزود: متأسفانه به‌تازگی ثابت شده است وجود استرس و اضطراب افراد، توان بدنی و سیستم ایمنی بدن را کاهش می‌دهد و یکی‌از این استرس‌ها می‌تواند استرس حضور در محل کار به‌دلیل احتمال مبتلا شدن همکاران دیگر آنها باشد، بنابراین در این شرایط استفاده از دورکاری و استفاده از حداقل ممکن نیروی کاری می‌تواند تا حدی از این استرس‌ها را کاهش دهد.
وی گفت: از زمانی‌که این ویروس وارد کشور شده است مرتب به مردم توصیه شده است، اصول ایمنی و بهداشتی را رعایت کنند و همچنان هم تأکید می‌شود که شست‌وشوی مرتب و دقیق دست‌ها با آب و صابون و مواد ضد عفونی کننده بهترین روش برای مقابله با این بیماری است.
وی ادامه داد: همه دقت کنند که رژیم غذایی مناست داشته باشند که شامل میوه، سبزی و لبنیات است و همچنین به اندازه کافی هم از گوشت استفاده شود و به اندازه کافی استراحت داشته باشند.
خسرونیا در پاسخ به سؤال که آیا رژیم غذایی خاصی مانند خوردن غذاهایی با طبع سردی یا گرمی می‌تواند برای مقابله با کرونا مفید باشد گفت: سردی و گرمی تأثیری بر این بیماری ندارد و این‌گونه توصیه‌ها که توسط افراد خاصی هم مطرح می‌شود، فقط مردم را سردرگم می‌کند و به سوی مسائل غیربهداشتی سوق می‌دهد.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.