ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : يكشنبه ، 11 مرداد 1405

کد خبر : 143390
 
جشنواره دخت الوند در کبودراهنگ برگزار می‌شود
تاریخ خبر : 1404-03-20
     
 
 
     
متن خبر :


 کبودراهنگ - اکرم حمیدی خبرنگار - همدان پیام: جشنواره دخت الوند با فراخوان و داوری آثار در هفته عفاف و حجاب در شهرستان کبودراهنگ برگزار می‌شود.

فرمانده سپاه ناحیه کبودراهنگ در جلسه هماهنگی جشنواره دخت‌الوند که با حضور مسئولان، تولیدکنندگان، طراحان و صاحبان آموزشگاه‌های آزاد فنی و حرفه‌ای و تعدادی از مربیان و کارآموزان رشته خیاطی هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای در سالن جلسات سپاه ناحیه برگزار شد، اظهار کرد: متولیان اجرای جشنواره دخت الوند با تمام توان پای کار جشنواره بیایند.

حسین سوری با تأکید بر ایجاد خانه مد و لباس گفت: خانه مد و لباس به منظور ساماندهی و سازماندهی خیاطان، طراحان و تولیدکنندگان با مدیریت فرهنگ و ارشاد اسلامی و تجاری‌سازی و صادرات تولیدات داخلی شهرستان در حوزه پوشاک با کمک اداره صنعت و معدن و تجارت و اتاق اصناف باید راه‌اندازی شود.

حسین سوری خاطرنشان کرد: رئیس کانون نخبگان شهرستان نیز در راستای کیفیت بخشی و ارتقاء تولید از ظرفیت نخبگان در هوشمندسازی و کاربرد هوش مصنوعی در طراحی لباس استفاده کند. 

وی ادامه داد: جشنواره دخت الوند با فراخوان و داوری آثار در هفته عفاف و حجاب در شهرستان کبودراهنگ برگزار می‌شود.

مسئول بسیج جامعه زنان سپاه ناحیه کبودراهنگ نیز به‌عنوان دبیر جشنواره به تشریح اهداف، منظورها، سطوح رقابتی، زمان و قوانین اجرای جشنواره پرداخت. در پایان نیز با نظر اعضای حاضر در جلسه، مسئولان کمیته‌های اجرایی، اطلاع‌رسانی، تولید، علمی و آموزشی انتخاب و معرفی شدند.

 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.