ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : سه شنبه ، 13 مرداد 1405

کد خبر : 130083
 
شنیده4522
تاریخ خبر : 1401-11-16
     
   
     
متن خبر :

1- افزایش ۳۰ درصدی قیمت خودرو در دست بررسی است. گویا با ورود شورای رقابت در بحث قیمت‌گذاری خودرو، زمزمه‌هایی مبنی بر افزایش مجدد قیمت خودرو درکارخانه به گوش می‌رسد. گفتنی است پس از افزایش ۱۸ درصدی قیمت خودرو کارخانه‌ای در سال گذشته، امسال هم افزایش نرخ ۳۰ درصدی محصولات خودروسازان و قطعه‌سازان مطرح شده است.

۲- کمیسیون قضایی مجلس مصوبه اجازه خروج زنان را شایعات فضای مجازی خوانده است. گویا این کمیسیون از تسهیل خروج زنان با مصوبه‌ای که داشته سخن گفته است. گفتنی است ادعا شده  مصوبه‌ای انجام شده مبنی بر این که اگر چنانچه بانوانی که باید برای خروج از کشور اذن بگیرند، با دلایل غیر موجه نتوانند این اجازه را دریافت کنند، مسیر قانونی به صورت خارج از نوبت درنظر گرفته شود تا بتوانند با حکم دادگاه اجازه خروج از کشور پیدا کنند.

۳- ورود خودروهای با پلاک مناطق آزاد به داخل کشور آزاد می‌شود. گویا وزارت صمت در حال تدوین شرایطی است تا این نوع خودروها بتوانند در داخل کشور شماره‌‌گذاری و تردد کنند. گفتنی است این اتفاق به افزایش واردات کمک خواهد کرد.

۴- طرح صیانت به ایستگاه آخر رسیده است. گویا طرفداران این طرح در مجلس از آن با نام  نظارت بر قانون و تنظیم مقررات فضای مجازی نام می‌برند. گفتنی است طرح صیانت از فضای مجازی از سوی برخی یک طرح تعلیق شده نام گرفته اما همچنان طرفداران خود را در مجلس دارد.

۵- رئیس جمهور سابق با جمعی از روزنامه‌نگاران دیدار داشته است. گویا وی در این دیدار درباره وضعیت کشور و حوادث اخیر صحبت کرده است. گفتنی است روحانی در این دیدار گفته است ریشه‌یابی اعتراضات و پاسخگویی به مردم وظیفه مهم مسئولان است.

۶- افزایش قیمت حبوبات چراغ خاموش انجام شده است. گویا روند نجومی قیمت حبوبات از سال گذشته آغاز شده و در سال جاری به بیشترین حد خود رسیده است. گفتنی است رشد لجام‌‌گسیخته قیمت حبوبات مستقیماً روی تولید محصولات تأثیر گذاشته است هر چند روند کاهش تولید حبوبات از خشکسالی‌های مستمر و کاهش سطح زیرکشت هم نشأت می‌گیرد.

 

 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.