ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : چهارشنبه ، 14 مرداد 1405

کد خبر : 126251
 
سرپرست جهادکشاورزی نهاوند:

۶۵ هزار تن گندم مازاد در نهاوند تحویل مراکز خرید شد
تاریخ خبر : 1401-06-09
     
 
 
     
متن خبر :



 سرپرست جهادکشاورزی شهرستان نهاوند گفت: ۶۵ هزار تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان نهاوند تحویل مراکز خرید شد.

علی‌ مروت‌امیری اظهار کرد: کار برداشت گندم از اواخر خردادماه در این شهرستان آغاز شده و از ابتدای تیرماه نیز سه مرکز برای خرید گندم مازاد بر نیاز کشاورزان اختصاص یافت.

وی افزود: در شهرستان نهاوند بیش از ۳۵ هزار هکتار از اراضی مزروعی به کشت گندم و جو اختصاص دارد که نزدیک به ۱۶ هزار هکتار آن دیم و مابقی آبی است.
مروت‌امیری با بیان اینکه میزان گندم خریداری شده امسال در مقایسه با سال گذشته از افزایش برخوردار بوده است، تصریح کرد: تمامی محصول خریداری شده در سیلوهای شهرستان قابل نگهداری و ذخیره است.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی جهادکشاورزی نهاوند، وی با بیان اینکه قیمت تضمینی خرید گندم ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان از سوی دولت اعلام شده است، خاطرنشان کرد: بخشی از مطالبات کشاورزان پرداخت و مابقی نیز به تدریج پرداخت می‌شود.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.