ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : چهارشنبه ، 14 مرداد 1405

کد خبر : 110790
 
نبود شبکه فاضلاب شهری در شیرین‌سو
تاریخ خبر : 1399-05-13
     
 
 
     
متن خبر :


 جدولگذاری و تعویض تمامی جداول فرسوده، هدایت رواناب‌ها و مشکل نبود شبکه فاضلاب شهری در شیرین‌سو انجام شده است.
شهردار شیرین‌سو در حاشیه بازدید از روند عملیات اجرایی جدولگذاری معابر و محلات شهر شیرین‌سو، اظهار کرد: تمامی جداول فرسوده معابر شهر شیرین‌سو تعویض می‌شوند.
سیدمصطفی موسوی ضمن تأکید بر رعایت عدالت در انجام پروژه‌ها و زمانبندی اقدامات مشابه مطرح کرد: تمام معابر سطح شهر از نظر پیاده‌روسازی، هدایت رواناب‌ها، زیرسازی و کیفیت روکش بررسی شده‌اند و به ترتیب اولویت‌بندی ساماندهی می‌شوند.
وی دلیل اولویت‌بندی ساماندهی معابر را تنگناهای اقتصادی و کمبود منابع انسانی شهرداری عنوان کرد و افزود: پس از بررسی مشکلات معابر شهری براساس تعداد خانوارهای ساکن در کوچه‌ها، نوع مشکل ایجادشده، زمان آغاز و پایان طرح اولویت‌های اجرایی مشخص شدند.
موسوی هدف از اجرای این پروژه را بهبود عبور و مرور و هدایت مناسب آب‌های سطحی و فاضلاب شهری عنوان کرد و گفت: یکی از مطالبات مهم شهروندان بهبود عملکرد جداول خیابان‌ها و کوچه‌ها بود که با رعایت اولویت درحال اجراست.
وی با اشاره به اهتمام و جدیت شهرداری در خدمت‌رسانی به مردم و رفع مشکلات آنها خاطرنشان کرد: عملیات جدولگذاری و تعویض جداول از سال گذشته آغاز شده و تا پایان موارد مشکل‌ساز ادامه خواهد داشت.
وی با تأکید بر حفظ آرامش مردم و رعایت حقوق شهروندی در انجام پروژه‌های شهری، تصریح کرد: باتوجه به ضرورت حفظ آرامش و آسایش شهروندان سعی شده است در اجرای پروژه‌های شهری کمترین مزاحمت برای ساکنان محلات ایجاد شود و در حداقل زمان به اتمام برسد.
موسوی در پایان با اشاره به مشکلات نبود شبکه فاضلاب شهری در شیرین‌سو و اهمیت بهداشت شهروندان، یادآور شد: امیدواریم به‌زودی طرح شبکه فاضلاب شهری شیرین‌سو در دستور کار قرار گیرد.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.