ttttt1405-05-021405-05-12bool(false) 1405-05-021405-05-12bool(false) پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

کد خبر : 105235
 
حتی اگر اشکالی دیده می‌شود باید پای صندوق‌ها بیایید
تاریخ خبر : 1398-11-10
     
 
 
     
متن خبر :

 انتخابات بر سیاست‌های منطقه‌ای تأثیرگذار است. حتی اگر اشکالی در گوشه و کناری دیده می‌شود و حتی اگر برخی مسیر را اشتباه رفته باشند، باید پای صندوق‌ها بیایند.
رئیس‌جمهور گفت: ما در آستانه یک انتخابات بزرگ ملی هستیم و امیدواریم همه مردم پای صندوق‌های رأی بیایند. این انتخابات بر سیاست‌های منطقه‌ای تأثیرگذار است. حتی اگر اشکالی در گوشه و کناری دیده می‌شود و حتی اگر برخی مسیر را اشتباه رفته باشند، باید پای صندوق‌ها بیایید. ممکن است به ۱۰۰ نرسیم و به ۹۰، ۸۰ یا ۷۰ برسیم. به گزارش ایلنا، حجت الاسلام حسن روحانی افزود: من خوشحالم از این که در سال‌های سخت و در تحریم شدید علیه ملت ما، ما کارگزاران نظام خادمان شما، شرکت‌ها، کارگزان و کشاورزان اقدامات بسیار مهمی انجام دادند، افتتاح این طرح در یک روز در تهران بسیار مهم است و در شرایط تحریم بسیار مهم‌تر است.
روحانی یادآور شد: از سال ۹۷ آن‌ها فکر کردند دولت تنها می‌تواند نان و غذای روزمره را تأمین کند آن‌ها فکر کردند از توسعه و پیشرفت کشور خبری نیست اینکه می‌بینید در عرض چند ماه ۱۳۳ پروژه آب و برق در ۲۲ استان افتتاح شده با ارزش ۱۹۴۴۰ میلیارد تومان نزدیک ۲۹۰ هزار میلیارد در آب و برق تنها به معنی قدرت مردم و دولت است و به معنی تلاش ارزشمندی است که در حال انجام شدن است.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.