ttttt1405-06-161405-06-26bool(false) 1405-06-161405-06-26bool(false) پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : پنجشنبه ، 26 شهريور 1405

کد خبر : 136168
 
قطار ملایر تا عید نوروز تعویض می‌شود
تاریخ خبر : 1402-10-16
     
 
 
     
متن خبر :


ملایر- خبرنگار همدان پیام: قطار ملایر مستهلک است و اکثر مسافران از این وضعیت ناراضی هستند ، در این زمینه پیگیری‌های متعددی انجام شده و نماینده ملایر با مکاتباتی که با معاون وزیر راه و مدیر راه آهن داشته قول مساعد داد تا عید نوروز یکی از قطارهایی که از چین خریداری شده است به ایستگاه راه‌آهن ملایر اختصاص یابد .

نماینده فروش بلیط‌های مسافرتی شرکت راه‌آهن در ملایر در جمع خبرنگاران اظهار کرد: قطار ملایر مستهلک است و اکثر مسافران از این وضعیت ناراضی هستند اما با پیگیری‌های متعددی که انجام شده ، معاون وزارت راه قول مساعد داد تا عید نوروز یکی از قطارهایی که از چین خریداری شده است به ایستگاه راه‌آهن ملایر اختصاص یابد .

علی بهزادی با بیان اینکه قطار ملایر از لحاظ امنیتی مشکل خاصی ندارد ، گفت : در حال حاضر هزینه بلیط قطار همدان مشابه قطار ملایر است اما کیفیت قطار ملایر از همدان پایین‌تر است ، این مقایسه از سوی مسافران سبب نارضایتی آنها شده است.

وی با اشاره به اینکه قطارهای کرمانشاه و ملایر به صورت یک روز در میان از ایستگاه راه آهن ملایر عبور می‌کنند ، گفت : این قطارها از قم ، تهران ، سمنان و شاهرود عبور می‌کند و به مشهد می‌رسد.

بهزادی افزود : قطار کرمانشاه از کرمانشاه به فیروزان نهاوند و ملایر حرکت دارد.  
وی با بیان اینکه از ملایر به طور مستقیم برای شهرهایی مثل بندرعباس قطار نداریم، اظهار کرد: مسافران باید بلیط قطار ملایر- تهران را بگیرند و با در نظر گرفتن زمان‌‌بندی پس از رسیدن به راه‌آهن تهران سوار قطار شهر مربوطه شوند.

بهزادی با اشاره به دو برند شهر جهانی انگور و مبلمان منبت و بازار هدف خوبی که برای سوغات روستایی دارد ، بر ضرورت راه‌اندازی قطار توشه بار به منظور بارگیری سوغات و صنایع دستی ملایر تأکید کرد .

وی افزود : امیدواریم به محض تعویض قطار مسافربری ، راه‌اندازی قطار توشه بار هم اتفاق بیفتد .

وی با بیان اینکه ، گنجایش و ظرفیت قطار فعلی ملایر ۳۶۰ نفر و ظرفیت قطار کرمانشاه ۴۲۰ نفر است ، افزود : بیشتر مسافران قطار ملایر متقاضی سفر به مشهد هستند که بلیط آن ۴۸۲ هزار تومان برای کوپه‌های ۴ تخته و ۳۲۲ هزار تومان برای کوپه‌های ۶ تخته است.

بهزادی در پایان گفت : هر روزه از ساعت ۲۰:۵۰ از ملایر به سمت تهران قطار داریم که بلیط آن ۱۰۹ هزار تومان است و در  میدان راه آهن توقف می‌کند .

 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.